Rahsia Shopify - Buat Duit USD Dengan Dropship dan Jana RM500,000 Setahun

Rahsia Shopify - Buat Duit USD Dengan Dropship dan Jana RM500,000 Setahun

Bisnes dropship ni memang sangat popular di Malaysia, kalau sebelum ni kita terdedah dengan cara buat dropship di Shopee dan Lazada jer. Kali ni lebih internatioanal, buat dropship kepada customer Mat Saleh dan Minah Saleh.

Cara dropship ni memang sangat berkesan untuk membuat duit USD mudah atas angin. Bila ada customer yang beli baru kita order dengan supplier. Jadi tak perlu keluar modal untuk simpan stock barang.

Kini ada panduan Rahsia Shopify. Panduan ini berbentuk video yang sangat mudah difahami. Terdapat sebanyak 50 buah video yang boleh ditelusuri, setiap video lebih kurang 5 ke 10 minit, jadi anda boleh habiskan dalam masa sehari.Dalam panduan ini, penulis menerangkan langkah demi langkah bagaimana anda boleh setup store dengan Shopify, cara mencari produk yang top yang boleh dijual, cara untuk urus order dan untuk promosi kedai Shopify anda.

Penulis menerangkan cara bagaimana dia boleh buat sehingga RM500,000 dalam masa setahun dengan teknik ini.

Harga pengenalan ialah RM127, harga akan dinaikkan kepada RM157, ini masih dikira murah kerana jika diluar negara, panduan sebegini boleh mencecah ribuan ringgit. Jadi jika berminat, anda kena bertindak sekarang. Peluang hanya datang sekali. 

Klik link untuk detail lanjut dan cara pembelian Rahsia Shopify
LihatTutupKomentar