Rezki Bisnes Online Semasa PKP

Musim PKP ni ramai yang tak dapat keluar rumah, banyak sangat roadblock sampai orang malas nak keluar. Sampaikan nak beli barang kecik macam berus gigi pon orang memilih untuk beli online. Jadi tak heranlah kalau pendapatan daripada bisnes online ni meningkat bergsnda-ganda.
 
statistik-bisnes-online
Bisnes online juga telah diiktiraf oleh kerajaan sebagai bidang essential atau bidang yang penting dan dibenarkan beroperasi dengan bilangan kerja yang minima. Itu tidak jadi masalah sebab biasanya bisnes online ni tak perlu pekerja yang ramai. Ramai yang nengusahakan sendiri jer, dia lah bos, dia juga kuli. Jumlah penghantaran yang diterima oleh syarikat pengurusan juga meningkat mendadak.

Kita lihat kepentingan bisnes online ni, dikala semua bisnes dipaksa tutup, bisnes online masih steady. Sekiranya perniagaan anda tidak mempunyai kemudahan online, anda kerugian besar.
 
Apa yang patut anda buat sekerinya nak onlinekan bisnes anda dslam masa 24 jam? Cara yang sangat mudah ialah buka kedai online di Shopee dan Lazada. Tak perlu pening-pening untuk fikir bagaimana untuk setup kedai, semua dah tersedia, guna handphone pon boleh.
 
Kalau perlukan bantuan bagaimana nak setup kedai Shopee dan Lazada anda, boleh dapatkan ebook Bisnes Shopee dan Bisnes Lazada di https://johnjenin.com.
 
 
LihatTutupKomentar