Buat Duit Online - Klikjer Tipu?

Buat Duit Online - Klikjer Tipu?

Klikjer adalah satu syarikat affiliate yang telah lama bertapak di Malaysia sejak tahun 2009 lagi. Diasaskan oleh Shuth, seorang pakar bisnes online di Malaysia. Ni kalau kat luar negara lebih kurang Clickbank.

Betul ker Klikjer tipu? Sebelum kita ulas lebih lanjut, kita lihat apa yang Klikjer janjikan? Terdapat dua jenis program yang ditawarkan oleh Klikjer iaitu sebagai penulis ebook dan sebagai affiliate.

Penulis ebook

Sekiranya anda ada tips-tips yang anda ingin kongsikan dan tips anda tu menarik, anda boleh menghantar proposal kepada Klikjer untuk dipertimbangkan. Sekiranya diterima, Klikjer akan menyediakan bahan-bahan penerbitan seperti sales letter (surat jualan), cover ebook dan lain-lain. Apa yang menarik disini ialah Klikjer mempunyai ramai agen jualan lebih kurang 17000 orang. Jadi pemasaram ebook anda akan jadi lebih meluas berbandimgnpenerbitan buku yang hanua bergantung kepada jualan di kedai-kedai buku. Keuntungan hasil jualan akan dibagi mengikut peratus kiraan komisyen antara penerbit dan penulis setelah ditolak komisyen kepada affiliate.

Affiliate

Program affiliate ialah dimana seorang agen mempromosi barang jualan untuk mendapat untung, sama seperti agen-agen jualan untuk syarikat lain, Klikjer menawarkan komisyen kepada agen affiliatenya yang berjaya menjual ebook terbitannya. Buat masa sekarang, jumlah komisyen yang ditawarkan ialah sebanyak 50% hingga 60%. Contohnya harga ebook ialah RM100, komisyen yang anda bakal terima ialah sebanyak 50% iaitu RM50.

Bukti Klikjer tipu?

Untuk membuktikan sama ada Klikjer tipu atau tidak, kami paparkan bayaran yang kami telah terima dalam 3 bulan terkini ni.

klikjer-tipu

Untuk tempoh 3 bulan terkini ini kami telah terima sebanyak RM500 bingga RM600 sebulan. Bayaran selamat dikreditkan pada setiap awal bulan sebelum 5hb. Jadi kesimpulannya Klikjer bukanlah program tipu, anda boleh mencuba untuk buat duit online disini. Anda boleh lawat website klikjer.com untuk mendaftar.

Copyright 2019 kaya2u Buat Duit Online
LihatTutupKomentar