BISNES ONLINE

bisnes shopee

Buat Duit Online Dengan Clickbank

Buat Duit Online Dengan Clickbank

Clickbank ni antara sumber pendapatan onlne yang paling lama bertahan, dengan payout bernilai berjuta-juta dollar USD. 

Agak lama juga kami tak update mengenai Clickbank ini, mungkin disebabkan terlalu sibuk dengan projek online lain. Baru-baru ini kami mulakan kembali pencarian rezki melalui Clickbank ni, keputusannya agak memuaskan, kami telah berjaya mendapat beberapa jualan dalam beberapa minggu ini dan komisyen bernilai USD250 untuk percubaan pertama ini. Jika diconvert ke dalam RM lebih kurang RM1052. Agak lumayan juga kerana kami menggunakan teknik "zero cost marketing", tiada sebarang iklan dilaburkan untuk membuat jualan ini.


Untuk anda yang tidak ada lagi akaun Clickbank, boleh mendaftar percuma di Clickbank, boleh cuba teknik-teknnik promosi secara percuma terlebih dahulu sebelum anda melabur untuk iklan berbayar yang tak pasti lagi mendatangkan hasil atau pun tidak.

Kami ada share teknik-teknik promosi percuma sebelum ini, boleh semak kembali pos2 yang lama. Nanti ada masa kami akan share lagi tips-tips menarik yang anda boleh cuba.

Secara asasnya, anda perlu cari produk yang paling kurang saingan yang permintaannya ok. Biasa produk yang kurang saingan ni permintaannya tidak setinggi mana, orang kurang berminat nak promote, tapi ini peluang anda, tak perlu bersaing dengan gergasi-gergasi internet. Kutip-kutip buah gugur jer, lebih mudah daripada bersaing dengan orang lain yang lebih berpengalaman dan modal daripada anda.

copyright 2018 www.kaya2u.comLagi Artikel berkaitan Buat Duit Online
rahsia shopifykaya2u - BISNES ONLINE copyright 2005-2019 bisnes online