Buat Duit Online Dengan Fiverr

Buat Duit Online Dengan Fiverr

Sekiranya anda mempunyai service/perkhidmatan yang bernilai dan dicari oleh orang lain, anda boleh menawarkan perkhidmatan anda melalui Fiverr.

Fiverr adalah website yang membolehkan penjual dan pembeli berinteraksi. Perkhidmatan yang dijual bermula daripada harga USD5. Antara perkhidmatan yang popular ialah, mengucapkan happy birthday kepada seseorang, khidmat mereka website, mereka logo atau menulis nama atau jenama di baju. Jenis perkhidmatan yang ditawarkan di Fiverr adalah luas, terdapat begitu banyak kategori barangan yang anda boleh explore.Bagaimana nak menjual dan Buat Duit Online Dengan Fiverr?

1. Kenalpasti kepakaran/ kelebihan anda, sekiranya anda pandai melukis, anda boleh gunakan bakat anda itu untuk ditawarkan di Fiverr.

2. Listingkan perkhidmatan anda di Fiverr, nyatakan dengan lengkap jenis perkhidmatan yang ditawarkan. Harga jualan minima ialah USD5, charge yang dikenakan Fiverr ialah USD2 untuk setiap barang yang berjaya dijual. Sekiranya anda tiada akaun di Shopee, anda boleh daftar dengan menggunakan link ini https://www.fiverr.com/start_selling.

3. Mula menjual dan jawab pertanyaan pelanggan.

4.Sekiranya setuju, pelanggan akan mula membeli perkhidmatan daripada anda.

5. Deliver perkhhidmatan anda dan wang pembayaran akan direlease kepada anda.


Copyright 2018 www.kaya2u.com Buat Duit Online Dengan Fiverr


LihatTutupKomentar