Buat Duit Online Dengan Handphone Tanpa Modal

Buat Duit Dengan Handphone Tanpa Modal


Zaman sekarang ialah zaman handphone, tengok sahaja semua orang mempunyai handphone, ada juga yang mempunyai 2, 3 handphone. Perkembangan handphone yang cepat ini tidak harus melalaikan kita dengan melayari media sosial yang tidak terkawal. Ada baiknya anda gunakan peluang yang ada untuk menambah pendapatan anda. Banyak peniaga-peniaga online sekarang yang telah menjadi kaya-raya buat duit dengan handphone walaupun tanpa sebarang modal dikeluarkan. Apa yang penting anda perlu mencari peluang yang ada dan memanipulasikan untuk kepentingan anda.
Mungkin anda selalu berwechat, adakah anda tahu dengan hanya menggunakan Wechat, anda boleh menghasilkan pendapatan yang lumayan sekiranya anda bijak menguasainya.Seperti juga Whatsapp, tujuan utama Wechat ialah untuk berkomunikasi melaui mesej, tetapi apa yang menyebabkan Wechat ini berbeza dengan Whtasapp ialah Wechat Moments, fungsinya adalah sama seperti timeline di Facebook dimana semua kawan-kawan di Wechat anda boleh melihat status yang anda pos di Moments Wechat anda.

Ok, kami kongsikan beberapa tips untuk anda buat duit dengan handphone tanpa modal dengan Wechat.

1. Jual barang di Wechat Moments

Jika anda telah mempunyai barang untuk dijual, anda boleh mula promosikan barangan anda di Wechat. Wechat adalah percuma, tiada sebarang bayaran dikenakan. Sekiranya anda tidak mempunyai barang untuk dijual, anda boleh mencari pembekal yang boleh menawarkan barang untuk anda jual. Sekiranya tiada modal pun tiada masalah, anda boleh gunakan khidmat syarikat yang menawarkan program dropship untuk anda mula menjual. Tak tahu nak cari? Google saja, pasti terjumpa dengan syarikat yang menawarkan khidmat tersebut.

2. Promosi blog di Wechat Moments

Jika anda tiada barang untuk dijual, atau anda tidak berminat untuk menjual barang dropship, anda boleh gunakan Wechat untuk mempromosi link blog anda. Anda perlu ada blog untuk tujuan ini. Sekiranya anda tiada blog, anda boleh buat satu blog yang simple tapi mendatangkan hasil.

3. Promosi link affiliate di Wechat Moments

Ini cukup senang dilakukan, anda hanya perlu share link yang anda dapat daripada program affiliate yang anda sertai, sekiranya tiada, anda boleh menyertai mana-mana program yang ditawarkan. Kebanyakannya menawarkan program secara percuma.

Apa yang penting, rakan anda perlu ramai di Wechat, sekiranya anda tiada kawan tak perlu risau, Wechat ada cara nak tambah kawan anda seperti Wechat Shake dimana anda boleh mencari kawan-kawan di sekitar kawasan anda dengan mudah.

Untuk mengetahui rahsia  buat duit dengan handphone tanpa modal dengan Wechat ini, anda boleh lawat link ini, ---> TeknikWechat


Buat Duit Dengan Handphone Tanpa ModalBuat Duit Online Dengan Handphone Tanpa Modal 

copyright 2018 www.kaya2u.com


LihatTutupKomentar