Buat Duit Online Tanpa Modal dan Barang - Affiliate Lazada

Buat Duit Online Tanpa Modal dan Barang - Affiliate Lazada

Bila sebut Lazada mesti ramai bayangkan platform untuk jual beli barang. Kalau nak jual di Lazada mesti ada barang, kalau x macamana nak jual? Silap tu. Ada satu peluang buat duit online dari Lazada yang tak ramai yang tahu, iaitu program affiliate Lazada.

Macamana affiliate ni berfungsi? Senang saja, anda hanya perlu meletakkan banner produk-produk lazada di blog atau website anda. Sekiranya ada pelanggan yang membeli melalui link banner anda, anda akan mendapat komisyen yang agak lumayan 6% hingga 10% daripada harga barangan mengikut jenis barang. Bayangkan sekiranya pelanggan membeli sebuah TV dari lazada yang berharga RM1000, sekiranya komisyen yang diterima ialah 10%, maka jumlah keuntungan anda ialah RM100. Ini cara mudah untuk buat duit online tanpa modal tanpa barang.

Sekiranya berminat, anda bole mendaftar secara percuma di sini https://www.lazada.com.my/affiliate/signup/

Selepas pendaftaran disahkan, anda akan diberi akses untuk mencipta banner, widget dan bahan-bahan promosi lain yang anda boleh gunakan untuk mula buat duit online dengan Lazada ini. Berikut adalah contoh banner yang dicipta.Dengan meletakkan banner tersebut di blog, website anda, sekiranya ada pelanggan yang membeli setelah klik banner yang anda letak, anda akan menerima komisyen daripada Lazada (6%-10%). Anda tak perlu fikir apa dah, penjual di Laada akan menguruskan semua tempahan dan anda hanya menunggu komisyen daripada Lazada. Lebih senang untuk mendapat jualan sekiranya blog, website anda ada kena mengena dengan barang yang ingin dipromosikan.

Selain banner static, terdapat juga corousel dan widget-widget lain yang anda boleh bina. Ok sekarang anda boleh daftar percuma dan cuba untuk mahirkan dengan Affiliate Lazada.

Sekiranya anda berminat untuk menjual di Lazada, kami akan kongsikan di lain masa.

Selamat buat duit online dengan lazada.

Copyright buat duit online


LihatTutupKomentar