Buat Duit Online Tanpa Modal Tapi Boleh Jadi Jutawan

Buat Duit Online Tanpa Modal Tapi Boleh Jadi Jutawan

Tiada yang mustahil dalam dunia ini, mungkin ada yang mengatakan tak mungkin tanpa sebarang modal anda boleh jadi jutawan. Menjadi jutawan bukanlah sesuatu yang sangat sukar. Sekiranya anda mempunyai matlamat yang jelas, usaha yang maksima, anda akan menjadi jutawan dalam masa yang wajar. banyak pekerjaan yang tidak memerlukan sebarang modal, anda boleh memerhatikan disekeliling anda, tentu akan terdetik beberapa idea menarik untuk membuat duit tanpa modal ini.

Kami akan bercerita khusus bagaimana untuk buat duit online tanpa modal. Berikut adalah beberapa cara yang kami telah cuba dan menghasilkan ribuan ringgit bagi satu-satu program. Anda juga boleh mencubanya. Apa yang penting, tiada sebarang modal dikeluarkan, tiada sebarang risiko.

1. Buat Duit Online Dengan Blogspot

Ini sangat mudah, blogspot adalah satu laman dimana anda bole mempromosi apa-apa barangan yang anda ingin jual, disamping itu, anda boleh meletakkan iklan di blogspot anda bagi mendatangkan pendapatan lumayan. Antara iklan yang popular ialah adsense, iklan affiliate seperti Clickbank, Commision Junction tak lupa juga pengiklan Malaysia seperti Nuffnang. Semua ini adalah percuma, anda boleh mencubanya sekarang.2. Buat Duit Online Dengan Clickbank

Clickbank adalah satu program affiliate dimana anda perlu mempromosikan link produk-produk di Clickbank, anda akan mendapat komisyen dengan setiap produk yang berjaya dijual, bayaran adalah menggunakan cek yang akan terus dihantar kepada anda. Lumayan ker komisyen yang diberi? Ya cukup lumayan, ada produk yang menawarkan sehinggan RM300 bagi setiap produk atau servis yang dilanggan melalui link anda.

3. Buat Duit dengan Affiliate

Banyak program affiliate yang ditawarkan, sebagai contoh di atas, Clickbank, Affliate Junction dimana anda hanya mempromosi produk-produk mereka dan sekiranya jualan berjaya dibuat, anda akan diberikan komisyen.

4. Buat Duit Dengan Dropship

Dropshp semakin popular sekarang, terdapat banyak syarikat yang menawarkan program dropship kepada pelanggan, sekarang ini banyak syarikat Malaysia juga turut menawarkan program dropship, pada masa dulu hanya syarikat daripada luar negara sahaja yang mempelopori bidang dropship ini. Sebagai contoh sekiranya anda ingin membuat dropship barangan dandanan lelkai anda boleh mencuba syarikat ini, kami telah mencubanya dan hasilnya gak lumayan. Bole terus ke website syarikat ini disini http://www.borongpomade.com

buat duit online dengan dropship


Itu serba sedikit idea untuk anda buat duit online tanpa modal, banyak lagi yang kami akan kongsikan pada masa akan datang. Semoga kedatangan tahun baru hijrah ini, anda akan lebih bersemangat untuk mencari rezki yang halal di internet.

copyright : Buat Duit Online http://www.kaya2u.com


LihatTutupKomentar