Buat Duit Online dengan Clickbank

Buat Duit Online dengan Clickbank

Clickbank adalah salah satu cara buat duit paling mudah, tanpa modal. Namun memerlukan ilmu untuk menguasainya.Clikbank adalah satu syarikat daripada USA yang memberi peluang kepada pengusaha online khasnya yang mempunyai website atau blog untuk mempromosi produk mereka untuk mendapat komisyen. Kebanyakan produk adalah ebook dan software.
.
Selain daripada itu, anda juga bole menjual produk digital anda di clickbank. Pembayaran akan dilakukan menggunakan cek setelah melepasi amoun minima yang ditetapkan.
Bagaimana nak mula? 

1. Daftar akaun secara percuma di Clickbank
2. Setelah mendaftar, anda akan diberi link untuk mula promosi produk-produk di Clickbank.
3. Anda boleh meletakkan banner yang beserta link promosi anda di website atau blog sedia ada atau membuat atau membeli domain baru.
4. Seterusnya promosikan link blog anda 
5. Jika ada jualan, anda akan lihat ada notis di dashboard akaun clickbank anda. Dan pembayaran secara cek akan dibuat setelah anda melepasi treshhold yang ditetapkan.

Dengan nilai tukaran wang USD yang tinggi berbanding RM sekarang ini, anda patut mencuba peluang ini. Pada masa artikel ni ditulis 1 USD = RM4.29. Purata komisyen islah USD30 lebih kurang RM128 bagi satu-satu produk.Selamat membuat duit online
.
Copyright 2017 Buat Duit Online www.kaya2u.com
LihatTutupKomentar