Buat Duit Online dengan Chitika

Buat Duit Online dengan Chitika.

Penggiat program buat duit online di internet Malaysia kelihatan berpusu2 menyertai adsense. Tak lupa juga yang bernasib malang digantung tidak bertali dengan adsense, samada silap sendiri atau didengki orang.

Mungkin kita tidak perasan, adsense hanyalah salah satu daripada program buat duit online di internet. Adsense seperti yang anda tahu adalah program pengiklanan yang sangat cerewet, penuh dengan pantang larang yang terlampau dan ego. Kita juga tak perasan, banyak penggiat internet luar negara yang income adsense mereka hanyalah 10% daripada jumlah keseluruhan pendapatan internet. Tak macam kita yang mendewa2kan adsense. Tak salah jika kita beralih angin mencuba program lain.

Mungkin yang sesuai ialah Chitika. Program ini membayar publisher dengan paypal ataupun cek setiap bulan apabila mencapai USD$10. Mereka yang mempunyai blog, ingin mencari program pengganti adsense, amat wajar mencuba program ini. anda boleh mendaftar blog anda di bawah ini.

Pastikan blog anda berkualiti sebelum menghantar kerana pertimbangan kelulusan Chitika adalah berdasarkan kualiti blog anda. Register di sini atau klik pada banner di bawah untuk mendaftar dan mungkin anda boleh mengucapkan selamat tinggal kepada adsense. Get Chitika eMiniMalls

copyright 2008 Buat Duit Online dengan Chitika
LihatTutupKomentar