Buat Duit Online Dengan E-book Sampah

Buat duit online dengan e-book. Nampaknya dah makin berpusu-pusu usahawan internet Malaysia menjual e-book secara online. Menjual e-book adalah salah satu cara buat duit online yang memungkinkan seseorang itu mendapat pendapatan yang lumayan di internet. Menjual e-book adalah seperti menjual fail pdf. Jadi tiada modal diperlukan. Bayangkan jika e-book tersebut dijual dengan harga RM50. Jika dapat menjual 100 ebook, RM5000 akan masuk ke dalam akaun penjual.

buat-duit-online-dengan-ebook

Mungkin anda pernah membeli e-book2 buat duit online di pasaran. Ada yang berkualiti, ada yang hanya melepaskan batuk di tangga. Hanya mahu memeras duit anda. Hasilnya, tersimpan la ebook tersebut di hard disk anda kerana tidak boleh dipraktikkan dan apa yang didakwa melalui iklan tidak seperti kandungan e-book. Jadi sebelum membeli e-book, pastikan betul2 berkualiti. Jangan terpengaruh dengan iklan yang gempak. Cuba fikir sejenak... Jika seseorang telah menjadi jutawan buat duit online. Perlukah dia bersusah payah menjual e-book..? Perlukah dia mendedahkan rahsia bisnes online dia, yang hanya menambah pesaing-pesaing bisnes beliau...

Banyak e-book2 yang hanya menciplak dari e-book mat saleh. Walhal ramai juga mat saleh yang menjual e-book sampah. Rasanya tak perlulah disenaraikan e-book2 yang macam sampah ni.. tak perlu sekat bisnes orang.. Ramai juga yang telah menghasilkan e-book yang berkualiti, dengan bantuan selepas jualan. Sikap mereka patut dicontohi. Semoga penjual-penjual e-book ni dapat memastikan kualiti e-book mereka ditahap tertinggi sebelum menjual kepada orang ramai. Hargailah pelanggan anda.
LihatTutupKomentar