Buat Duit Online dengan Clickbank

Buat Duit Online dengan Clickbank

Clickbank adalah salah satu cara buat duit paling mudah, tanpa modal. Namun memerlukan ilmu untuk menguasainya.Clikbank adalah satu syarikat daripada USA yang memberi peluang kepada pengusaha online khasnya yang mempunyai website atau blog untuk mempromosi produk mereka untuk mendapat komisyen. Kebanyakan produk adalah ebook dan software.
.
Selain daripada itu, anda juga bole menjual produk digital anda di clickbank. Pembayaran akan dilakukan menggunakan cek setelah melepasi amoun minima yang ditetapkan.
Bagaimana nak mula? 

1. Daftar akaun secara percuma di Clickbank
2. Setelah mendaftar, anda akan diberi link untuk mula promosi produk-produk di Clickbank.
3. Anda boleh meletakkan banner yang beserta link promosi anda di website atau blog sedia ada atau membuat atau membeli domain baru.
4. Seterusnya promosikan link blog anda 
5. Jika ada jualan, anda akan lihat ada notis di dashboard akaun clickbank anda. Dan pembayaran secara cek akan dibuat setelah anda melepasi treshhold yang ditetapkan.

Dengan nilai tukaran wang USD yang tinggi berbanding RM sekarang ini, anda patut mencuba peluang ini. Pada masa artikel ni ditulis 1 USD = RM4.29. Purata komisyen islah USD30 lebih kurang RM128 bagi satu-satu produk.Selamat membuat duit online
.
Copyright 2017 Buat Duit Online www.kaya2u.com

Lagi Artikel berkaitan Buat Duit Online

Popular Posts


buat duit online bookmarks Social Bookmarking
Add to: Mr. Wong Add to: Webnews Add to: Icio Add to: Oneview Add to: Linkarena Add to: Newskick Add to: Seekxl Add to: Favit Add to: Social Bookmarking Tool Add to: BoniTrust Add to: Power Oldie Add to: Newsider Add to: Linksilo Add to: Readster Add to: Folkd Add to: Yigg Add to: Digg Add to: Del.icio.us Add to: Reddit Add to: Simpy Add to: StumbleUpon Add to: Slashdot Add to: Netscape Add to: Furl Add to: Yahoo Add to: Spurl Add to: Google Add to: Blinklist Add to: Blogmarks Add to: Diigo Add to: Technorati Add to: Newsvine Add to: Blinkbits Add to: Ma.Gnolia Add to: Smarking Add to: Netvouz Information


kaya2u - buat duit online copyright 2005-2011 kaya2u.blogspot.com - buat duit online