Buat Duit Online Dengan eBay Tanpa Modal Tanpa Barang

Buat Duit Online Dengan eBay Tanpa Modal Tanpa Barang. Aku dah banyak buat post pasal buat duit online dengan eBay nih. Setakat ni income yang aku terima dari eBay agak lazat. Walaupun takder la banyak sangat, tapi menarik juga la. Korang juga boleh mencuba buat duit online dengan eBay ni.

eBay ni biasalah, siapa tak kenal, tempat orang membeli dan menjual barang, klau kat KL orang kata shopping kompleks Sogo atau Midvalley dah cukup besar, eBay ni lg besar, dengan pengunjung yang berjuta-juta sehari, dan nilai jual beli yang berbilion. Bezanya urusniaga melalui online, jika kita nak beli barang, kita hanya melihat gambar, jika minat, bayar.. dan barang akan dipos kepada kita. Macam tu jugha kalau penjual ebay, customer minat, dia beli, bayar.. kita akan pos barang kepada mereka. Mungkin ada yang mengatakan susah nak post barang, leceh nak membalut barang, modal takde.. Semua tu dapat diatasi jika korang gunakan syarikat dropship.

Aku telah beberapa tahun menggunakan khidmat syarikat dropship, dan hasilnya agak memberangsangkan, lihat screen shoot di bawah, jualan dalam masa dua bulan terkini lebih RM17k. Semuanya dihasilkan tanpa modal, tanpa aku simpan barang, tanpa aku pergi ke pejabat pos untuk mengepos barang.

Macamana cara syarikat dropship berfungsi? Cukup senang, korang register eBay, lepas tu, cari kompeni yang offer dropship, amek gambar dan description dorg, letak dalam listing korang.. Apabila dah ada orang beli, dia akan bayar melalui paypal korang, duit dah ada dalam tangan korang, pegi ke company tu, order barang yang telah dibeli, masukkan alamat customer dan kompeni tu akan hantar barang terus ke customer korang. Senang? Memang senang, klau aku boleh dapat RM17k dalam masa dua bulan, korang boleh dapat lebih dari tu.

Tapi kena ingat, bukan semua kompeni dropship boleh percaya, ada yang langsung tidak hantar barang, kelepet duit korang. Jadi hati-hati menggunakan kompeni dropship. Aku sekarang ni gunakan khidmat dropship oleh hotmerch.net dan setakat ni kompeni ni tidak pernah gagal menghantar barang kepada customer aku dan boleh diharap.

Selamat membuat duit online

copyright http://kaya2u.blogspot.com buat duit online

Lagi Artikel berkaitan Buat Duit Online

Post Popular Buat Duit Online


buat duit online bookmarks Social Bookmarking


kaya2u - buat duit online copyright 2005-2018 kaya2u.blogspot.com - buat duit online