Rahsia Buat Duit Dengan Pomade

Buat Duit Online Dengan CPALead

Buat Duit Online Dengan CPALead

Korang pernah dengar ke CPALead ni? Klau tak pernah dengar mari kita dengar bersama-sama. Kali ni aku nak kongsikan bagaimana korang boleh membuat duit online secara percuma dan automatik dengan CPALead ni.

Apa tu CPALead? CPALead ni adalah satu kompeni affiliate antarabangsa yang menawarkan ganjaran setiap kali korang berjaya membawa pengunjung ke iklan diorang. CPA adalah singkatan Cost Per Action kalau bahasa Melayunya lebih kurang bayaran setiap tindakan. CPALead ni mensyaratkan korang beri pengunjung korang "sesuatu".. setelah selesai menyempurnakan iklan mereka.

Macamana tu? Bahasa mudahnya.. misalnya korang ada video, lagu, gambar atau ebook atau apa-apa fail yang sesuai untuk korang kongsikan kepada orang lain. Korang uploadkan fail yang korang nak kongsi tersebut ke website korang, masukkan code CPALead pada page download tersebut, setiap pengunjung yang tiba ke page download korang akan disuruh menjawab soalan/menyempurnakan survey yang ditentukan oleh CPALead sebelum mereka dibenarkan untuk mendownload fail tersebut. dan yang paling best.. korang akan dibayar $1 USD hingga $4 USD untuk satu-satu survey/soalan yang berjaya dilengkapkan oleh pengunjung tersebut. Pengunjung tu juga gembira mendapat video, lagu, gambar atau ebook yang korang telah janjikan.(kalau tak bagi, satu kesalahan besar, fail lucah juga adalah merupakan satu kesalahan - anda boleh dibanned oleh CPALead serta merta))

Tugas seterusnya ialah mencari traffic ke link download anda... Anda boleh promote di Facebook, Forum2, blog, email dan lain-lain.

Syarat CPALead ialah korang mesti ada website. Blog2 diorang tak nak. Jadi sebelum register tu pastikan korang ada website dahulu. Kalau takder website.. awal-awal dorang dah reject dah permohonan korang. Kalau cukup syarat korang boleh register percuma menggunakan link ini ---> register CPALead

Boleh kaya ker dengan CPALead ni? Ni yang paling penting, kalau tak boleh kaya, aku pun malas nak cerita, bawah ni adalah bukti income dengan CPALead.


Bukan aku punya tu.. tu dah tahap dewa.. sampai 80k USD sebulan! Duit Malaysia lebih kurang suku juta sebulan.. 4 bulan dah jutawan...! Ni bukan aku reka.. kalau korang pegi forum dia memang korang akan jumpa bukti2 pendapatan seperti ini, yang lebih banyak pun ada. Kalau permulaan ni korang dapat 1% daripada tu pun dah ok.

Ok lah. Aku pun ada sediakan laporan ringkas percuma bagaimana buat duit dengan CPALead ni... kalau korang berminat nak download.. Sila klik sini.



copyright kaya2u.blogspot.com buat duit online

0 comments:

Lagi Artikel berkaitan Buat Duit Online

Popular Posts


buat duit online bookmarks Social Bookmarking
Add to: Mr. Wong Add to: Webnews Add to: Icio Add to: Oneview Add to: Linkarena Add to: Newskick Add to: Seekxl Add to: Favit Add to: Social Bookmarking Tool Add to: BoniTrust Add to: Power Oldie Add to: Newsider Add to: Linksilo Add to: Readster Add to: Folkd Add to: Yigg Add to: Digg Add to: Del.icio.us Add to: Reddit Add to: Simpy Add to: StumbleUpon Add to: Slashdot Add to: Netscape Add to: Furl Add to: Yahoo Add to: Spurl Add to: Google Add to: Blinklist Add to: Blogmarks Add to: Diigo Add to: Technorati Add to: Newsvine Add to: Blinkbits Add to: Ma.Gnolia Add to: Smarking Add to: Netvouz Information


kaya2u - buat duit online copyright 2005-2011 kaya2u.blogspot.com - buat duit online