Rahsia Buat Duit Dengan Pomade

Buat Duit Online - Duit Raya daripada Squidoo

Buat Duit Online - Duit Raya daripada Squidoo

Lama jugak aku tak update pasal income squidoo ni.. Dah nak raya ni... Dapat lak duit raya dari squidoo ni... Walaupun tak sebanyak macam sumber-sumber pendapatan buat duit online yang lain.. Squidoo ni masih lagi jadi sumber income buat duit online pasif aku setiap bulan.. Pasif tu bukanlah maksudnya tekan-tekan tinggal.. Korang kena gak update.. promote...


Klau tengok graf kat bawah tu.. banyak jugak duit Squidoo yang aku dah sedut rupanya... Angka tu hanyalah angka income direct dari squidoo... dalam USD.. kira sendiri la.. belom lagi ditambah dengan income-income lain yang aku sumbatkan dalam lens Squidoo aku tu... macam Affiliate, eBay, Adsense, Clickbank dan sebagainya.. Squidoo ni tak pernah gagal membayar setiap bulan.. Sepanjang lebih 4 tahun aku join benda ni... Uiks.. lama gak tu.. 4 tahun dah...


Kalau yang tak tahu apa itu Squidoo.. bole selak post-post lama aku dalam blog ni.. Dulu aku ada open register ikut link aku.. dekat dua tiga ratus jugak yang register.. tapi yang aku tengok aktif hanya la sorang dua.. Dan aku berjaya la dapat $5 sorang.. daripada mereka yang berjaya mendapat $5 pertama dengan Squidoo... Yang lain aku ingat sekadar seronok register sajer... Tak buat apa-apa... Tak buat apa-apa nak dapat duit macamana...? Dan yang tak best lagi Squidoo tuduh aku spam dia punya website... Sampai ada lens aku yang kena banned... Hapara... kali ni aku dah buang link-link aku.. boleh la pergi ke squidoo.com untuk register.

Ok.. setakat ni dulu.. bulan pose ni tak leh cakap banyak2.. nanti terbukak pose plak... nanti terngumpat terkutuk orang plak.. Selamat berpuasa dan selamat membuat duit online

copyright 2010 buat duit online

Lagi Artikel berkaitan Buat Duit Online

Popular Posts


buat duit online bookmarks Social Bookmarking
Add to: Mr. Wong Add to: Webnews Add to: Icio Add to: Oneview Add to: Linkarena Add to: Newskick Add to: Seekxl Add to: Favit Add to: Social Bookmarking Tool Add to: BoniTrust Add to: Power Oldie Add to: Newsider Add to: Linksilo Add to: Readster Add to: Folkd Add to: Yigg Add to: Digg Add to: Del.icio.us Add to: Reddit Add to: Simpy Add to: StumbleUpon Add to: Slashdot Add to: Netscape Add to: Furl Add to: Yahoo Add to: Spurl Add to: Google Add to: Blinklist Add to: Blogmarks Add to: Diigo Add to: Technorati Add to: Newsvine Add to: Blinkbits Add to: Ma.Gnolia Add to: Smarking Add to: Netvouz Information


kaya2u - buat duit online copyright 2005-2011 kaya2u.blogspot.com - buat duit online