Buat Duit Online - Duit Raya daripada Squidoo

Buat Duit Online - Duit Raya daripada Squidoo

Lama jugak aku tak update pasal income squidoo ni.. Dah nak raya ni... Dapat lak duit raya dari squidoo ni... Walaupun tak sebanyak macam sumber-sumber pendapatan buat duit online yang lain.. Squidoo ni masih lagi jadi sumber income buat duit online pasif aku setiap bulan.. Pasif tu bukanlah maksudnya tekan-tekan tinggal.. Korang kena gak update.. promote...


Klau tengok graf kat bawah tu.. banyak jugak duit Squidoo yang aku dah sedut rupanya... Angka tu hanyalah angka income direct dari squidoo... dalam USD.. kira sendiri la.. belom lagi ditambah dengan income-income lain yang aku sumbatkan dalam lens Squidoo aku tu... macam Affiliate, eBay, Adsense, Clickbank dan sebagainya.. Squidoo ni tak pernah gagal membayar setiap bulan.. Sepanjang lebih 4 tahun aku join benda ni... Uiks.. lama gak tu.. 4 tahun dah...


Kalau yang tak tahu apa itu Squidoo.. bole selak post-post lama aku dalam blog ni.. Dulu aku ada open register ikut link aku.. dekat dua tiga ratus jugak yang register.. tapi yang aku tengok aktif hanya la sorang dua.. Dan aku berjaya la dapat $5 sorang.. daripada mereka yang berjaya mendapat $5 pertama dengan Squidoo... Yang lain aku ingat sekadar seronok register sajer... Tak buat apa-apa... Tak buat apa-apa nak dapat duit macamana...? Dan yang tak best lagi Squidoo tuduh aku spam dia punya website... Sampai ada lens aku yang kena banned... Hapara... kali ni aku dah buang link-link aku.. boleh la pergi ke squidoo.com untuk register.

Ok.. setakat ni dulu.. bulan pose ni tak leh cakap banyak2.. nanti terbukak pose plak... nanti terngumpat terkutuk orang plak.. Selamat berpuasa dan selamat membuat duit online

copyright 2010 buat duit online

Lagi Artikel berkaitan Buat Duit Online

Post Popular Buat Duit Online


buat duit online bookmarks Social Bookmarking


kaya2u - buat duit online copyright 2005-2018 kaya2u.blogspot.com - buat duit online