Buat Duit Online dengan Squidoo

Buat Duit Online dengan Squidoo nampaknya rezki mencurah2 bulan ni.. Mungkin ujian tuhan, nak tahu kita leka ke tak dengan harta dunia ni. Squidoo plak bayar duit $119.53 U.S. dolar lebih kurang RM418.77. Bayaran adalah untuk bulam Mac 2009.

buat duit online

Squidoo ni tak lah susah sangat nak buat, tak leceh macam ebay, nak melayan customer, antar barang, tak cerewet macam adsense. Asyik kena ban jer.. (aku belom kena stakat nih..) hampir2 nak kena adalah... :-) tu pun bukan sebab aku.. orang iri hati sabotaj.. biar lah dia..

Apa rahsia membuat squidoo lens yang menguntungkan dan boleh membuat duit? Topic adalah penting. Cari topic yang orang minat. Jangan cari topic yang orang tak minat nak baca.

Bagaimana mencari topic squidoo yang sesuai? Keyword research adalah penting dalam membuat lense squidoo atau pun blog. Sama la macam berniaga pasar malam pun.. kena la cari benda yang sesuai, apa yang nak dijual, boleh laku ker. Kalau kita berniaga katak goreng kat Malaysia ni, susah sikit kot nak laku.

Apa kelebihan squidoo nih? Banyak yang korang boleh buat dengan squidoo ni. antaranya mempromote product2 affiliate seperti clickbank, paydotcom dan lain2.

Macam susah jer nak buat lens? Susah ker.. Senang jer.. picit2, tekan2 jadi dah. tapi jangan la buat cincai2 jer.. Nanti kalau aku ada masa aku bole buat panduan buat duit online dengan squidoo plak.

buat duit online dengan squidoo

Lagi Artikel berkaitan Buat Duit Online

Post Popular Buat Duit Online


buat duit online bookmarks Social Bookmarking


kaya2u - buat duit online copyright 2005-2018 kaya2u.blogspot.com - buat duit online