Rahsia Buat Duit Dengan Pomade

Buat Duit Online dengan Squidoo

Buat Duit Online dengan Squidoo nampaknya rezki mencurah2 bulan ni.. Mungkin ujian tuhan, nak tahu kita leka ke tak dengan harta dunia ni. Squidoo plak bayar duit $119.53 U.S. dolar lebih kurang RM418.77. Bayaran adalah untuk bulam Mac 2009.

buat duit online

Squidoo ni tak lah susah sangat nak buat, tak leceh macam ebay, nak melayan customer, antar barang, tak cerewet macam adsense. Asyik kena ban jer.. (aku belom kena stakat nih..) hampir2 nak kena adalah... :-) tu pun bukan sebab aku.. orang iri hati sabotaj.. biar lah dia..

Apa rahsia membuat squidoo lens yang menguntungkan dan boleh membuat duit? Topic adalah penting. Cari topic yang orang minat. Jangan cari topic yang orang tak minat nak baca.

Bagaimana mencari topic squidoo yang sesuai? Keyword research adalah penting dalam membuat lense squidoo atau pun blog. Sama la macam berniaga pasar malam pun.. kena la cari benda yang sesuai, apa yang nak dijual, boleh laku ker. Kalau kita berniaga katak goreng kat Malaysia ni, susah sikit kot nak laku.

Apa kelebihan squidoo nih? Banyak yang korang boleh buat dengan squidoo ni. antaranya mempromote product2 affiliate seperti clickbank, paydotcom dan lain2.

Macam susah jer nak buat lens? Susah ker.. Senang jer.. picit2, tekan2 jadi dah. tapi jangan la buat cincai2 jer.. Nanti kalau aku ada masa aku bole buat panduan buat duit online dengan squidoo plak.

buat duit online dengan squidoo

Lagi Artikel berkaitan Buat Duit Online

Popular Posts


buat duit online bookmarks Social Bookmarking
Add to: Mr. Wong Add to: Webnews Add to: Icio Add to: Oneview Add to: Linkarena Add to: Newskick Add to: Seekxl Add to: Favit Add to: Social Bookmarking Tool Add to: BoniTrust Add to: Power Oldie Add to: Newsider Add to: Linksilo Add to: Readster Add to: Folkd Add to: Yigg Add to: Digg Add to: Del.icio.us Add to: Reddit Add to: Simpy Add to: StumbleUpon Add to: Slashdot Add to: Netscape Add to: Furl Add to: Yahoo Add to: Spurl Add to: Google Add to: Blinklist Add to: Blogmarks Add to: Diigo Add to: Technorati Add to: Newsvine Add to: Blinkbits Add to: Ma.Gnolia Add to: Smarking Add to: Netvouz Information


kaya2u - buat duit online copyright 2005-2011 kaya2u.blogspot.com - buat duit online