Rahsia Buat Duit Dengan Pomade

Buat Duit Online dengan Article

Buat duit online dengan article. Apa itu article? Dalam bahasa Melayunya karangan. Korang minat tulis karangan? Atau minat tulis surat cinta berjela2?. Aku syorkan korang kembangkan skit bakat korang dalam bisnes penulisan article nih.

Daripada poll yang aku letak kat blog ni. 82% masih belom mendapat apa2 income buat duit online nih. 11% dapat lebih dari RM5000 sebulan! Uiks.. Betol ker tu.. Mcam kencing jer. :-) Tapi tak mustahil. Bagi yang belom mendapat apa2 income, jangan kecewa, banyak program korang boleh try.

Kat sini aku nak kongsikan satu lagi peluang buat duit online yang agak mudah. Semua boleh cuba. Tanpa Modal. Korang cuma buat karangan, karangan bahasa Inggeris la.

buat duit article

Website yang aku senaraikan kat bawah ni menawarkan bayaran kepada penyumbang2 article, penyumbang review product dll. korang boleh explore sendiri website tu. Ada yang memberikan bayaran sehingga USD5 kepada setiap article. lebih kurang RM18 satu article. Klau korang pantas, boleh buat 10 article sehari, tak ke dapat RM180 sehari.. Nampak macam mudah tapi tidak semudah nampak. Korang perlu pastikan article korang 100% tulen. Klau ciplak article orang lain, article korang akan direject tanpa belas kasihan.

Tak pandai Bahasa Inggeris? Tu lah, masa sekolah dulu main2 je dalam kelas.. :-) kan da tak brape pandai. Tapi takper, korang masih boleh buat duit. Aku bagi tips sikit. Korang cari kat internet, article2 yang best2, ke tak berapa best ker. Panjang dalam satu muka. Korang baca, dan tulis balik dengan ayat korang sendiri. Pastikan grandma, granpa tu betol. Tak pun lagi satu tips yang agak nakal, korang cari buku2 bahasa inggeris yang lama2, korang salin, hantar la kat website2 tu. Tapi ada tapi jugak, banyak buku yang da ada online sekarang ni, bila ada yang sama, article korang akan direject. Jadi kena mencari buku2 yang tak pernah diterbitkan secara online.

Boleh lawat kat bawah ni. Ada yang aku lama dah tak jengok. Harap2 semua masih valid lagi. Korang boleh tengok2 lah mana yang best, boleh register dan join.


Constant Content

Helium

Lifetips

How To Do Things

Shvoong

Author Connection

ArticleWareHouse

Ciao

Triond


Selamat mencuba.


copyright buat duit online

Lagi Artikel berkaitan Buat Duit Online

Popular Posts


buat duit online bookmarks Social Bookmarking
Add to: Mr. Wong Add to: Webnews Add to: Icio Add to: Oneview Add to: Linkarena Add to: Newskick Add to: Seekxl Add to: Favit Add to: Social Bookmarking Tool Add to: BoniTrust Add to: Power Oldie Add to: Newsider Add to: Linksilo Add to: Readster Add to: Folkd Add to: Yigg Add to: Digg Add to: Del.icio.us Add to: Reddit Add to: Simpy Add to: StumbleUpon Add to: Slashdot Add to: Netscape Add to: Furl Add to: Yahoo Add to: Spurl Add to: Google Add to: Blinklist Add to: Blogmarks Add to: Diigo Add to: Technorati Add to: Newsvine Add to: Blinkbits Add to: Ma.Gnolia Add to: Smarking Add to: Netvouz Information


kaya2u - buat duit online copyright 2005-2011 kaya2u.blogspot.com - buat duit online