Rahsia Buat Duit Dengan Pomade

Betul ke boleh Buat Duit Online dengan Nuffnang?

Buat duit online dengan Nuffnang. Nuffnang ni company Malaysia yang menyediakan ruang untuk pengiklan mengiklankan produk dorang dalam blog korang.. Untung dikira melalui berapa klik yang korang dapat dari pengunjung yang berkunjung blog korang..

Betol ke boleh buat duit dengan Nuffnang ni? Klau korang selak2 blog2 buat duit online yang lain, korang akan jumpa la dorang letak bukti cek dorang dapat dari Nuffnang. Tapi aku rasa aku kurang berjaya dengan nuffnang ni...

Nak tau berapa aku dapat?

RM2.25 sejak bulan November 2008! Hampir setahun... Fuh.. sungguh memalukan... kalau aku jual karipap kat pasar malam pun boleh dapat 2ribu sebulan... :-)

buat duit dengan nuffnang

Mungkin aku akan mengkaji semula samada patut letak iklan nuffnang ni dalam blog aku atau tidak.. Saje nak buat cantik blog je buat apa..

Walaubagaimanapun, satu klik kepada iklan nuffnang ni akan beri korang 25sen, agak tinggi juga... tapi mungkin iklan tak berapa menarik... kurang ada kaitan dengan blog memainkan peranan kurangnya iklan diklik.. Kekadang iklan tak keluar langsung... Pengiklan da kurang kot..

Bagi yang belom cuba, boleh lah cuba... korang tengok tahun depan berapa boleh dapat... mungkin dapat lebih daripada aku.. selamat mencuba...
register di sini ----> nuffnang.com

copyright Betul ke boleh Buat Duit Online dengan Nuffnang?

0 comments:

Lagi Artikel berkaitan Buat Duit Online

Popular Posts


buat duit online bookmarks Social Bookmarking
Add to: Mr. Wong Add to: Webnews Add to: Icio Add to: Oneview Add to: Linkarena Add to: Newskick Add to: Seekxl Add to: Favit Add to: Social Bookmarking Tool Add to: BoniTrust Add to: Power Oldie Add to: Newsider Add to: Linksilo Add to: Readster Add to: Folkd Add to: Yigg Add to: Digg Add to: Del.icio.us Add to: Reddit Add to: Simpy Add to: StumbleUpon Add to: Slashdot Add to: Netscape Add to: Furl Add to: Yahoo Add to: Spurl Add to: Google Add to: Blinklist Add to: Blogmarks Add to: Diigo Add to: Technorati Add to: Newsvine Add to: Blinkbits Add to: Ma.Gnolia Add to: Smarking Add to: Netvouz Information


kaya2u - buat duit online copyright 2005-2011 kaya2u.blogspot.com - buat duit online