Buat Duit Online dengan Paydotcom

Buat Duit Online dengan Paydotcom - ini adalah satu program buat duit online melalui affiliate, jarang aku dengar pengusaha internet Malaysia bincang benda ni.. Ni kira adik beradik clickbank, samada korang jual barang sendiri atau pun jual barang orang dan dapat komisyen. Aku pilih yang kedua, sebab aku takde barang sesuai untuk dijual di situ.

Program buat duit online affiliate lebih mudah dijalankan, tiada risiko, tiada modal, tiada masa yang panjang diperlukan.. berbanding dengan ebay...

Korang hanya perlu letakkan code barang yang korang nak promotekan kat blog atau squidoo korang. Jika ada pengunjung blog kita klik dan beli barang tersebut, korang dapat komisyen. Tak payah nak pening2 antar barang, melayan kerenah customer. Lepas dorang beli, da jadi tanggung jawab penjual untuk uruskan barang dia ke customer tersebut, dan korang hanya perlu menunggu komisyen masuk ke dalam akaun paypal korang.

Untuk paydotcom ni banyak barang yang korang boleh pilih untuk dipromote.. Kebanyakkan produk ni dalam bentuk ebook dan software.

buat duit online dengan paydotcom

Screen shot kat atas ni salah satu contoh affiliate yang aku dah cuba.. Dalam bentuk ebook... Aku hanya letakkan link affiliate tersebut di blog aku yang ada kena mngena dengan ebook tu, dan hasil jualannya agak best.. harga ebook tu USD$17, dia bg aku komisyen USD$5 setiap jualan...

Sebelum memilih barang apa yang nak dipromote, jangan lupa research.. barang yang orang banyak cari. Jangan jual barang yang tak laku.. dan pastikan blog anda ada kaitan dengan affiliate yang nak di promote.. kalau takder, buat blog baru.. klau nak aggresive lg boleh promote kat tempat2 iklan berbayar mcm adsense, yahoo dll..

Selamat mencuba...

Buat Duit Online dengan Paydotcom

Lagi Artikel berkaitan Buat Duit Online

Post Popular Buat Duit Online


buat duit online bookmarks Social Bookmarking


kaya2u - buat duit online copyright 2005-2018 kaya2u.blogspot.com - buat duit online