Buat Duit Online - Income Squidoo Januari 2009

Buat Duit Online dengan Squidoo. Macamana dengan progam bisnes online korang. menaik ker merosot, atau tak start apa2 lagi.. Antara program yang aku join adalah Squidoo. Da lama aku tak update income aku dengan squidoo ni. Da lama jugak aku tak kemaskini lens aku di Squidoo, aku saje biarkan dia bekerja sendiri. Tapi boleh tahan jugak income bulan ni USD101.40, lebih kurang RM375. Lebih kurang macam pasif income la tu.

income squidoo

Cukup ker RM375 sebulan? Seperti yang aku dah ulang sebelum ni, buat duit online ni bukan lah skim cepat kaya. Goyang kaki, duit keluar dari lantai. Banyak usaha perlu buat, update, research. Masa yang banyak diperlukan untuk menjayakan program buat duit online yang kita ceburi. Aku rasa RM375 sebulan adalah lumayan jika nak dibandingkan dengan kerja part time yang lain. Modal takder, duduk rumah jer, mengadap laptop. Klau korang kerje part time kat seben eleben ke, pam minyak Seel ker, lebih kurang gak dapat banyak tu. Restoren ayam goreng Ke Ef Si pun bayar RM4 sejam. Part time 4jam, dapat RM16 sehari. Pastu nak hadapi kerenah pelangan lagi. Kerenah bos yang gila kuasa & cerewet lagi. Bila buat duit online ni, korang hanya berperang dengan komputer korang. Mind your own business.

Tapi jangan plak korang terus berenti kerja dengar macam tu. Pelan2 kayuh. Dari part time buat duit online, kita kembangkan menjadi full time, tapi tunggu lah income online dah stabil, 5 angka sebulan ker, saving pun dah cukup. kalau apa2 terjadi korang bole idup lagi tanpa income selama beberapa tahun. Baru lah boleh berenti kerja dengan aman. Biasalah bisnes ni banyak dugaan yang kadang2 tak terlangkau pikiran kita.

Apa itu squidoo dan macam mana nak buat? Aku ada terangkan dalam post2 sebelum ni.. korang selak lah. Selamat membuat duit online.

buat duit online dengan squidoo

Lagi Artikel berkaitan Buat Duit Online

Post Popular Buat Duit Online


buat duit online bookmarks Social Bookmarking


kaya2u - buat duit online copyright 2005-2018 kaya2u.blogspot.com - buat duit online