Buat Duit Online - AW Surveys Buat Perangai

Buat Duit Online - AW Surveys Buat Perangai..

Dalam post sebelum ni aku ada mencadangkan supaya korang mencuba program buat duit online survey online iaitu AW Surveys.. Cadangan itu timbul bila melihat beberapa bukti bayaran yang ditunjuk oleh sifu2 internet Malaysia... dan beberapa blogger picisan luar negara... Dalam post kali ni.. aku nasihatkan tak payah lah cuba program AW Surveys tu.. dan program buat duit online itu telah terbukti scum.. hampeh.. haprak.. :-(

buat duit

Apasal aku cakap scum? Aku dah dua kali mencapai takat minimum $75 yang dia syaratkan sebelum dapat withdraw.. Dua kali aku withdraw.. 1st time withdraw tak dapat, aku maafkan.. Baki da berkurang $75. Aku kumpul lagi duit dengan AW Surveys ni.. Sampai cukup $75, withdraw lagi.. baki dah berkurang lagi.. tak dapat jugak.. dah dua kali tak dapat... panas juga hati.. piagam pelanggan di dalam 5 hari nak masukkan duit.. Sepatutnya sudah ada $150 di dalam paypal aku.. tp sampai sekarang, dua2 pengeluaran dah hampir 50 hari tak masuk2.. dan memang tak kan masuk.. tak payah tunggu sampai 5 bulan.. 5 tahun..

aw surveys scum

Kebanyakkan duit yang dapat adalah hasil referral. Survey yang diberi juga amatlah sedikit.. setakat ni baru dapat tak sampai 5 survey.. mana cukup... macam2 la orang ni nak tipu.. nasib baik program free..

Tapi yang dah mencuba tu.. takde apa lah yang korang rugi.. cuma rugi masa sikit la melayan benda tu.. mungkin masa tu kalau digunakan untuk tengok spongebob lagi berfaedah.. Dapat juga merehatkan urat kentut...

Walau apa pun jangan serik mencuba program2 yang ada dalam dunia internet ini... mana yang ok kita teruskan.. yang tak ok kita tinggalkan.. Memang banyak program buat duit online scum di internet... tak cuba kita tak tahu.. semakin lama kita akan menambah pengalaman... pasni kita cuba program lain plak..

copyright 2008 - buat duit online

Lagi Artikel berkaitan Buat Duit Online

Popular Posts


buat duit online bookmarks Social Bookmarking
Add to: Mr. Wong Add to: Webnews Add to: Icio Add to: Oneview Add to: Linkarena Add to: Newskick Add to: Seekxl Add to: Favit Add to: Social Bookmarking Tool Add to: BoniTrust Add to: Power Oldie Add to: Newsider Add to: Linksilo Add to: Readster Add to: Folkd Add to: Yigg Add to: Digg Add to: Del.icio.us Add to: Reddit Add to: Simpy Add to: StumbleUpon Add to: Slashdot Add to: Netscape Add to: Furl Add to: Yahoo Add to: Spurl Add to: Google Add to: Blinklist Add to: Blogmarks Add to: Diigo Add to: Technorati Add to: Newsvine Add to: Blinkbits Add to: Ma.Gnolia Add to: Smarking Add to: Netvouz Information


kaya2u - buat duit online copyright 2005-2011 kaya2u.blogspot.com - buat duit online