Buat Duit Online - Bagaimana Mengeluarkan Duit Dari Paypal

Buat Duit Online - Bagaimana Mengeluarkan Duit Dari Paypal

Satu pertanyaan yang kerap ditanya oleh orang-orang baru dalam bisnes online ini ialah bagaimana program2 buat duit online membayar duit kepada kita? Aku cuba huraikan dalam post kali ini.

Terdapat banyak cara program membuat duit online ini membayar kita. Antara yang paling popular ialah;

1. Paypal
2. E-gold
3. Alertpay
4. Check
5. Western Union

Program-program buat duit online antarabangsa kerap membayar peserta melalui paypal, jd aku tumpukan kepada paypal. Bagi yang tiada paypal, bole register percuma disini.

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Penggunaan e-gold kerap digunakan dalam beberapa program autosurf dan hyip.

Paypal ni kerap digunakan dalam urusniaga pembayaran atau penerimaan duit. Kebanyakan program2 besar di internet seperti e-bay, amazon dll menerima urusniaga dengan paypal. Untuk menerima duit, hanya berikan alamat email yang korang daftarkan dengan paypal kepada program2 tersebut. Untuk membayar, korang perlu pastikan paypal korang diisi dengan duit terlebih dahulu. Ia dah jadi medium bagi menggantikan wang tunai, cek yang berkesan.

Pembayaran akan dibuat serta merta. Bila duit tersebut telah masuk ke paypal korang, terpulanglah samada untuk membeli belah secara online dengan duit paypal tu atau keluarkan.

Bagaimana mahu mengeluarkan duit dari paypal?

Korang perlu memohon debit card, antara debit card yang diterima dan telah terbukti dapat mengeluarkan duit dari paypal;

buat duit

1. Debit Card Public Bank Visa Electron

2. Debit Card Visa Al-Rajhi

2. Debit Card Visa Tune Money Air Asia

Bagaimana caranya? Pegi ke bank terbabit.. Pilihlah mana yang korang suka.. jangan lupa, setiap kad ada caj tahunan dan caj service yang berbeza. Isi borang, mohon secara percuma. Ada yang dapat terus, ada yang kena tunggu beberapa minggu, ada yang perlu bank-in dahulu.. bergantung kepada pilihan anda.

Setelah dapat kad tersebut, korang sudah boleh mengeluarkan wang dari paypal. Pergi ke akaun paypal anda, registerkan card.. caj akan dikenakan oleh paypal, untuk memastikan kad anda valid. Kemudian paypal akan memulangkan semula duit tersebut.

Bagi mengaktifkan kad tersebut, hanya masukkan 4 angka didalam bil debit card anda. (ada instruction di paypal). Bila da kuar verified tu maksudnya dah ok la tu.

Akhir sekali, bila semua dah settle. korang boleh withdraw pada bila2 masa. Pastikan ada duit la nak kuarkan tu..

Contoh, aku baru kuarkan USD$100 dari paypal aku ke kad debit. Dalam masa 5 hari, aku dah boleh keluarkan duit tersebut dari mesin ATM.

keluarkan duit paypal

Harap boleh paham penerangan ringkas aku ni. Terima kasih kerana membaca. Ada masa aku akan kongsi lagi. Selamat membuat duit online

copyright 2008 buat duit online

Buat Duit Online dengan mengisi survey

Buat Duit Online dengan mengisi survey dengan AW Surveys. Program ini agak mudah kedengaran.. aku pun tak berapa nak percaya.. tapi ada yang tunjuk bukti duit dah masuk paypal... tengok gambar bawah ni.. Bukan aku punya.. Aku kelepet orang punya tu..

buat duit dengan aw survey

Banyak jugak tu.. Tapi aku ni memang takkan percaya bulat2 tanpa mencuba.. jadi aku akan mencuba program ini... Tambahan pulak benda free.. Korang akan dapat USD6 bila mendaftar sekarang.. Tak salah mencuba.. Oleh kerana aku pun baru nak mencuba benda ni.. Aku menjemput semua untuk mencuba program ini... klik sini untuk mendaftar dengan AW Surveys

Bagaimana cara buat duit online dengan AW Surveys ni..? Selepas mendaftar.. Dorang akan bagi link untuk ko klik.. Da klik akan keluar satu website... pastu ko bagi review dalam tiga patah perkataan dalam ruang dia bagi tu... buat ayat mudah.. senang jer... contoh...

this is a great website...
great making money site...
cool website ever...

da siap.. klik link lain pulak... ada yang dibayar USD$1 - USD$10... review semua... bukak setiap hari... link juga akan dihantar ke e-mail... Duit boleh dikeluarkan ke paypal setelah mendapat minima $75.

Kalau dah dapat income aku akan update disini.. kalau tak dapat, kita sama2 tinggalkan... Selamat mencuba..

update terkini result dengan AW Surveys ----> AW Survey Scum

Buat Duit Online - Pendapatan 4 angka sebulan

Buat Duit Online dan dapat pendapatan 4 angka sebulan? Mustahil..? Aku da berjaya mencecah angka itu.. Tengok survey kat blog ni.. rmai yg masih belom dapat sebarang income online lagi.. Mungkin kebanyakkannya takut untuk mencuba.. Atau bersikap tunggu dan lihat... Apa yang penting ialah kita bertindak.. Angan-angan setinggi gunung jika kaki tidak melangkah.. kita tidak akan kemana..

Sebelum aku mencebur diri dalam bidang ni.. Aku dengar mcm2 cerita orang dapat berangka2 sebulan buat duit online.. Ada yang betol, ada yang tak betol... Aku nak terus percaya susah skit.. Sbb aku ni jenis tak mudah percaya kat orang tanpa bukti.. Jadi aku mencuba sendiri program2 buat duit online yang diwarwarkan... Mana yang ok aku teruskan, yang tak ok aku tinggalkan.. beli e-book macam2.. tak puas hati lagi.. aku mencari sendiri ilmu internet ni... Aku meluangkan masa depan komputer berjam2 sehari... Baca blog2 dan forum2 yang ada.. Walaupun rasa malas.. aku paksakan diri sendiri.. dan hasilnya...

buat duit

Setakat ni hanya berjaya dapat 4 angka RM sebulan, target aku lepas ni 4 angka USD sebulan... Ramai penggiat2 buat duit online dah berjaya sampai ke tahap itu.. Malah ada yang 5 angka sebulan...

Buat yang baru, tak pernah dapat sebarang pendapatan daripada internet.. aku sarankan mencari program buat duit online yang percuma dahulu... Dan yang penting ialah bertindak dan istiqamah (berterusan).. Jangan hangat2 tahi ayam.. Aku akan cuba kongsikan program-program buat duit online yang aku tahu dan mendatangkan hasil di sini..

Selamat menjana duit online

Lagi Artikel berkaitan Buat Duit Online

Post Popular Buat Duit Online


buat duit online bookmarks Social Bookmarking


kaya2u - buat duit online copyright 2005-2018 kaya2u.blogspot.com - buat duit online