Buat Duit Online - Domain dan Hosting Percuma

Buat Duit Online Domain dan Hosting Percuma - teringin nak ada domain, tapi tak mampu nak membeli, kalau mampu pun proses banyak sangat. Nak kena ada credit card lah, paypal la.. apa kata cuba yang free ni.. maksimum domain free dia bagi dua.. Try search dulu.. Tp.. ada domain yang best2 kena bayar.. ko pilih lah nama ko sebagai website.. Klau tengok free.. sambar jer cepat.. Dapatkan sekarang juga ----> domain free

Dengan adanya domain ni.. banyak kelebihan jika nak buat duit online. Selain daripada nampak lebih profesional.. korang boleh la berlagak dengan orang kampung.. yang korang ada website sendiri... :-)

Da ada domain.. mesti nak ada hosting.. Boleh try kat sini.. register sekarang -----> housting free

Free Web Hosting with Website Builder

Cara nak setting dia senang jer..

1. Register Domain kat sini ---> domain free

2. Register Hosting kat sini ---> housting free

3. Bukak website domain free td pegi kat domain setting, masukkan name server dari housting free tadi.. contoh;

Name server : ns01.000webhost.com
ns02.000webhost.com

masukkan nombor tu dalam ruang yang diberi... Siap..

4. Bole mula setup website.. pegi kat website hosting free tadi.. Cari Cpanel.. bole start bina website.. Ikut sajer modul yg diberi.. sama mcm website berbayar.. Anda juga boleh mendapat komisyen dengan merefer link anda kepada orang.. Selamat mencuba..

copyright Buat Duit Online

Lagi Artikel berkaitan Buat Duit Online

Post Popular Buat Duit Online


buat duit online bookmarks Social Bookmarking


kaya2u - buat duit online copyright 2005-2018 kaya2u.blogspot.com - buat duit online