No 1 di Yahoo dan No 2 di Google

Buat duit online No 1 di Yahoo dan No 2 di Google!

Blog ini telah sekian lama menguasai tahkta teratas carian di google dan yahoo serta beberapa enjin carian yang lain. Terma-terma carian berkaitan membuat duit online di malaysia. Gambar yang dilampirkan adalah berkaitan carian perkataan buat duit online. No 1 di yahoo daripada 774,000 dan No 2 di Google daripada 959,000.

Bagi mendapat jualan atau apa2 yang berkaitan bisnes online, rangking di search engine amatlah penting kerana pencari maklumat keberangkalian tinggi akan memilih yang teratas.. Jadi bila anda berada di muka surat 3 atau ke 4 dalam search engine.. Anda akan kehilangan daya saingan..




Tujuan post ini bukan nak berlagak atau menunjuk2. Cuma membuktikan.. walaupun blog ini percuma.. Ia mampu menewaskan website2 besar yang berbayar. Dah tentu modalnya agak banyak... Dan blog ini tidak mengeluarkan sebarang modal, baik membinanya atau mempromotenya.. Cuma bila dah free tu.. usaha kena lah lebih sikit..

Malangnya.. mungkin terlalu lama diatas takhta.. ramai la yang sakit mata.. Sakit hati... Dan blog kaya2u - buat duit online ini tak lari dari sifat hasad dengki manusia.. Pernah beberapa kali di fraud clik. Tapi blog ini masih bernafas. Blog ini mungkin tidak selama-lamanya berada ditakhta.. Satu masa nanti akan turun juga di lantai.. Persaingan dialu2kan cuma diharap persaingan yang sihat. Tidak dengki mendengki..

Aku akan cuba kongsikan bagaimana blog ini berada di takhta teratas Yahoo dan Google.. Mungkin di post lain kali.. sementara tu boleh subcribe ke blog ini... dan lawat lens projek aku.. case study bagi mendapat rangking tinggi. Di lens itu aku akan merekodkan sebarang aktiviti berkaitan mempromote sebuah lens. Dan bagi mengesan tindakan apa yang betul2 membantu menaikkan rangking lens/blog/website. Aku pilih lens kerana senang.. Ada rangking yang tertulis disitu. dan kita dapat tahu berapa kuat lens tersebut. Bagi yang tak tahu apa itu lens, boleh cuba-cuba semak post sebelum ini buat duit online dengan squidoo

copyright - buat duit online

Lagi Artikel berkaitan Buat Duit Online

Post Popular Buat Duit Online


buat duit online bookmarks Social Bookmarking


kaya2u - buat duit online copyright 2005-2018 kaya2u.blogspot.com - buat duit online