Buat duit online dengan squidoo

buat duit online dengan squidoo



BUKA LENS DI SQUIDOO DAN DAPATKAN HASIL ,

Apa tu Lens?
Macam website satu muka surat, cth www.squidoo.com/kaya2u

Macamana boleh "buat duit online" dengan lens?
Dalam pelbagai bentuk.. contohnya anda letakkan barang e-bay dan amazon di lens anda, kalau ada orang beli.. akan dapat komisyen, bergantung kepada harga barang.. keuntungan dibahagi dengan squidoo. lagi satu, walaupun tak jual barang, anda boleh dapat hasil dengan perkongsian untung adsense, dibayar secara royalti oleh squidoo..

Macamana untung dibayar?
Dengan Paypal atau cek, tapi Paypal lagi senang.

Macamana nak buat lens?
Senang jer.. modul da siap.. tinggal pilih jer mana modul yang anda nak masuk dalam lens anda.. Pilih topic yang menarik. Ikut arahan mudah untuk membuat lens, masukkan modul-modul yang berkaitan, pilih barang-barang yang ingin dijual... PUBLISH dan live di internet... jangan lupa promote dengan digg dan stumble dll supaya mendapat pasaran yang tinggi... yang penting free!


Selamat mencuba!

Berita Baik! Penggiat squidoo terkemuka tanah air, Zgreat telah mewujudkan blog panduan untuk membuat lens. Harap dapat membantu mereka yang masih blur nak buat lens ni.. Sila lawat panduan buat lens

Semoga berjaya!

Lagi Artikel berkaitan Buat Duit Online

Post Popular Buat Duit Online


buat duit online bookmarks Social Bookmarking


kaya2u - buat duit online copyright 2005-2018 kaya2u.blogspot.com - buat duit online