Buat Duit Online - Pendapatan 4 angka sebulan

Buat Duit Online dan dapat pendapatan 4 angka sebulan? Mustahil..? Aku da berjaya mencecah angka itu.. Tengok survey kat blog ni.. rmai yg masih belom dapat sebarang income online lagi.. Mungkin kebanyakkannya takut untuk mencuba.. Atau bersikap tunggu dan lihat... Apa yang penting ialah kita bertindak.. Angan-angan setinggi gunung jika kaki tidak melangkah.. kita tidak akan kemana..

Sebelum aku mencebur diri dalam bidang ni.. Aku dengar mcm2 cerita orang dapat berangka2 sebulan buat duit online.. Ada yang betol, ada yang tak betol... Aku nak terus percaya susah skit.. Sbb aku ni jenis tak mudah percaya kat orang tanpa bukti.. Jadi aku mencuba sendiri program2 buat duit online yang diwarwarkan... Mana yang ok aku teruskan, yang tak ok aku tinggalkan.. beli e-book macam2.. tak puas hati lagi.. aku mencari sendiri ilmu internet ni... Aku meluangkan masa depan komputer berjam2 sehari... Baca blog2 dan forum2 yang ada.. Walaupun rasa malas.. aku paksakan diri sendiri.. dan hasilnya...

buat duit

Setakat ni hanya berjaya dapat 4 angka RM sebulan, target aku lepas ni 4 angka USD sebulan... Ramai penggiat2 buat duit online dah berjaya sampai ke tahap itu.. Malah ada yang 5 angka sebulan...

Buat yang baru, tak pernah dapat sebarang pendapatan daripada internet.. aku sarankan mencari program buat duit online yang percuma dahulu... Dan yang penting ialah bertindak dan istiqamah (berterusan).. Jangan hangat2 tahi ayam.. Aku akan cuba kongsikan program-program buat duit online yang aku tahu dan mendatangkan hasil di sini..

Selamat menjana duit online

Lagi Artikel berkaitan Buat Duit Online

Post Popular Buat Duit Online


buat duit online bookmarks Social Bookmarking


kaya2u - buat duit online copyright 2005-2018 kaya2u.blogspot.com - buat duit online