Buat Duit Online - Income Squidoo Bulan Ogos 2008

Buat Duit Online - Income Squidoo Bulan Ogos 2008

Da lama tak update mengenai pendapatan buat duit online nih.. Kekadang orang nak dengar pendapatan baper baru dia nak percaya dan mula mencuba.. apa salah di guna konsep cuba dan tubi.. Kita cuba.. dan bertubi2 berusaha untuk mencapai matlamat percubaan kita tadi.

Semalam dapat bayaran daripada Squidoo, nampaknya pendapatan biasa jer.. maklumlah banyak sangat projek buat duit online nak buat.. tak menang tangan nak melayan semuanya.. kalau dapat concentrate pada squidoo ni mungkin lebih lebat hasilnya. Mungkin kena upah pekerja nak buat semua ni..

buat duit


Pendapatan kali ini sebanyak USD69.25, lebih kurang RM230.. dan seperti bulan2 sebelumnya, selamat masuk ke dalam akaun paypal aku..

buat duit dengan paypal


Kita lihat di atas, income asal squidoo ialah USD69.41. Tapi disebabkan aku baik sikit, ada hasil daripada lens tu aku dermakan kepada persatuan-persatuan kebajikan di luar negara... Dah tolak semua derma-derma kita... baru dia akan bagi jumlah sebenar bersih yang kita dapat pada bulan itu. Tapi kalau ko kedekut, takyah derma pun takper.. bolot semua... Aku pun semenjak minyak naik ni.. dah jadi semakin kedekut.. Klau boler nak mintak derma kat orang plak.. huhu..

Kepada sesiapa yang tak biasa dengar squidoo, ia bukanlah sejenis kuih raya.. Boleh selak post2 aku sebelum ni..

copyright - buat duit online

Lagi Artikel berkaitan Buat Duit Online

Post Popular Buat Duit Online


buat duit online bookmarks Social Bookmarking


kaya2u - buat duit online copyright 2005-2018 kaya2u.blogspot.com - buat duit online