Buat Duit Online Dengan E-book Sampah

Buat duit online dengan e-book. Nampaknya dah makin berpusu-pusu usahawan internet Malaysia menjual e-book secara online. Menjual e-book adalah salah satu cara buat duit online yang memungkinkan seseorang itu mendapat pendapatan yang lumayan di internet. Menjual e-book adalah seperti menjual fail pdf. Jadi tiada modal diperlukan. Bayangkan jika e-book tersebut dijual dengan harga RM50. Jika dapat menjual 100 ebook, RM5000 akan masuk ke dalam akaun penjual.

buat duit online dengan ebook

Mungkin anda pernah membeli e-book2 buat duit online di pasaran. Ada yang berkualiti, ada yang hanya melepaskan batuk di tangga. Hanya mahu memeras duit anda. Hasilnya, tersimpan la ebook tersebut di hard disk anda kerana tidak boleh dipraktikkan dan apa yang didakwa melalui iklan tidak seperti kandungan e-book. Jadi sebelum membeli e-book, pastikan betul2 berkualiti. Jangan terpengaruh dengan iklan yang gempak. Cuba fikir sejenak... Jika seseorang telah menjadi jutawan buat duit online. Perlukah dia bersusah payah menjual e-book..? Perlukah dia mendedahkan rahsia bisnes online dia, yang hanya menambah pesaing-pesaing bisnes beliau...

Banyak e-book2 yang hanya menciplak dari e-book mat saleh. Walhal ramai juga mat saleh yang menjual e-book sampah. Rasanya tak perlulah disenaraikan e-book2 yang macam sampah ni.. tak perlu sekat bisnes orang.. Ramai juga yang telah menghasilkan e-book yang berkualiti, dengan bantuan selepas jualan. Sikap mereka patut dicontohi. Semoga penjual-penjual e-book ni dapat memastikan kualiti e-book mereka ditahap tertinggi sebelum menjual kepada orang ramai. Hargailah pelanggan anda.

3 comments:

Tipah Tertipu said...

Betol tu.. ramai yang jual ebook semata-mata nak untung jer... tipah dah bosan kena tipu

sape suruh tipah x selidik? said...

memang betul..takat ebook alih bahasa nak buat ape...buleh dpt free jer klu nak..

Anonymous said...

ebook bm banyak sampah...sampah22222222222 buat duit dgn adsense lah, ebay, zango ler lah.....sampah...memalukan usahawan internet melayu saja....baik beli buku betul.........puas hati mcm di amazon.com

Lagi Artikel berkaitan Buat Duit Online

Popular Posts


buat duit online bookmarks Social Bookmarking
Add to: Mr. Wong Add to: Webnews Add to: Icio Add to: Oneview Add to: Linkarena Add to: Newskick Add to: Seekxl Add to: Favit Add to: Social Bookmarking Tool Add to: BoniTrust Add to: Power Oldie Add to: Newsider Add to: Linksilo Add to: Readster Add to: Folkd Add to: Yigg Add to: Digg Add to: Del.icio.us Add to: Reddit Add to: Simpy Add to: StumbleUpon Add to: Slashdot Add to: Netscape Add to: Furl Add to: Yahoo Add to: Spurl Add to: Google Add to: Blinklist Add to: Blogmarks Add to: Diigo Add to: Technorati Add to: Newsvine Add to: Blinkbits Add to: Ma.Gnolia Add to: Smarking Add to: Netvouz Information


kaya2u - buat duit online copyright 2005-2011 kaya2u.blogspot.com - buat duit online