Income Satu Lens Squidoo

Pendapatan satu lens Squidoo..



berikut adalah captured screen income yang aku dapat daripada salah satu lens Squidoo aku.. Walaupun tak banyak mana.. tapi income tetap ada setiap bulan... Lens mengenai apa tu..? x dapat nak bagitau.. heh.. takut kena sabotaj.. pengalaman ngeri bersama adsense mengajar erti ketakutan.. :-)

buat-duit-online-squidoo

Berbalik kepada income squidoo lens di atas... Semuanya telah selamat mendarat ke dalam akaun paypal aku setiap bulan.. jika satu lens boleh dapat sebegitu.. cuba bayangkan jika anda ada 100 / 1000 lens yang sebegitu.. dah tentu income kita gitu-gitu... :-)

katalah income $10 satu lens

$10 X 100 lens = $1000 sebulan

tukar duit Malaysia = $1000 X 3.1 = RM3100 lebih kurang ----> lagi besar dari gaji starting gred 41 keje kerajaan dengan degree :-)

tapi nak dapat income sebegitu.. bukannya automatik..

barang menarik, promosi hebat, persembahan anggun... lens meletup...
tak mustahil dapat $100 sebulan dengan hanya satu lens..

bagi yang tak biasa dengar squidoo lens ni..

buat lens adalah free..

untuk membuat satu lens yang basic hanya mengambil masa tidak sampai 15 minit..

konsepnya lebih kepada promosi barang-barang dari amazon, e-bay, cafe press dll..

yang berminat boleh register percuma di sini

Lagi Artikel berkaitan Buat Duit Online

Post Popular Buat Duit Online


buat duit online bookmarks Social Bookmarking


kaya2u - buat duit online copyright 2005-2018 kaya2u.blogspot.com - buat duit online