Rahsia Buat Duit Dengan Pomade

Income Satu Lens Squidoo

Pendapatan satu lens Squidoo..



berikut adalah captured screen income yang aku dapat daripada salah satu lens Squidoo aku.. Walaupun tak banyak mana.. tapi income tetap ada setiap bulan... Lens mengenai apa tu..? x dapat nak bagitau.. heh.. takut kena sabotaj.. pengalaman ngeri bersama adsense mengajar erti ketakutan.. :-)

income squidoo

Berbalik kepada income squidoo lens di atas... Semuanya telah selamat mendarat ke dalam akaun paypal aku setiap bulan.. jika satu lens boleh dapat sebegitu.. cuba bayangkan jika anda ada 100 / 1000 lens yang sebegitu.. dah tentu income kita gitu-gitu... :-)

katalah income $10 satu lens

$10 X 100 lens = $1000 sebulan

tukar duit Malaysia = $1000 X 3.1 = RM3100 lebih kurang ----> lagi besar dari gaji starting gred 41 keje kerajaan dengan degree :-)

tapi nak dapat income sebegitu.. bukannya automatik..

barang menarik, promosi hebat, persembahan anggun... lens meletup...
tak mustahil dapat $100 sebulan dengan hanya satu lens..

bagi yang tak biasa dengar squidoo lens ni..

buat lens adalah free..

untuk membuat satu lens yang basic hanya mengambil masa tidak sampai 15 minit..

konsepnya lebih kepada promosi barang-barang dari amazon, e-bay, cafe press dll..

yang berminat boleh register percuma di sini

5 comments:

Anonymous said...

Saya berminat jugak dengan program ni,nak gak try.kot kot Masyuuk.

Anonymous said...

Salam, teman dah buka squidoo, tapi banyak sangat featuresnya, pening. Ada ke pandaun mudah develop lens?

buat duit online said...

boleh rujuk http://zgreat.blogspot.com.. ada panduan sedikit sebanyak... cadang nak buat e-book.. tp takde masa.. tengok lah nnt bila2..

Markaz-Pengetahuan said...

salam..setakat ni saya cuma jumpa dan rujuk ebook squidoo english version je..

kat malay version blom lagi..mungkin sbb org kita tak buat ebook ni lagi kot dalam versi bahasa melayu..

kalo nak ebook squidoo versi english dari saya, sent je email kepada saya di mainclove@yahoo.com..

saya akan hantar melalui email anda ebook tu.

Jejak Duit said...

saya mmg teruja nak dpt income guna laptop saya yang dilengkapi internet broadband yg saya beli bersama isteri saya di kedai telekomunikasi terkenal di negara kita kerana memang itu tujuan utama saya untuk menambahkan pendapatan sampingan yang lumayan tetapi saya tidak tahu di mana harus saya mulakan sehingga saya terjumpa laman ini yang telah memberikan saya seribu keyakinan mengejar impian menjadi jutawan internet yang tersohor di dunia dengan hanya berbekalkan laptop saya yang dilengkapi dengan internet broadband yang saya beli bersama kawan saya di kedai telekomunikasi terkenal di negara kita ini...begitulah keterujaan saya.

jadi, saya nak minta tunjuk ajar bagaimana cara nak lakukan semua itu dalam squidoo??

Lagi Artikel berkaitan Buat Duit Online

Popular Posts


buat duit online bookmarks Social Bookmarking
Add to: Mr. Wong Add to: Webnews Add to: Icio Add to: Oneview Add to: Linkarena Add to: Newskick Add to: Seekxl Add to: Favit Add to: Social Bookmarking Tool Add to: BoniTrust Add to: Power Oldie Add to: Newsider Add to: Linksilo Add to: Readster Add to: Folkd Add to: Yigg Add to: Digg Add to: Del.icio.us Add to: Reddit Add to: Simpy Add to: StumbleUpon Add to: Slashdot Add to: Netscape Add to: Furl Add to: Yahoo Add to: Spurl Add to: Google Add to: Blinklist Add to: Blogmarks Add to: Diigo Add to: Technorati Add to: Newsvine Add to: Blinkbits Add to: Ma.Gnolia Add to: Smarking Add to: Netvouz Information


kaya2u - buat duit online copyright 2005-2011 kaya2u.blogspot.com - buat duit online