Buat duit dengan lens - Squidoo Group Yang Meletup

Buat duit dengan lens - Squidoo Group Yang Meletup

Ceritanya bermula begini.. masa aku mula-mula belajar buat lens squidoo.. salah satu cara nak dapat visitors yang ramai ialah join group.. jadi aku pun sekonyong2 menjoin satu group make money online sorang mat saleh tu... aku dah lupa group mana satu.. tapi tiba2 dia reject lens aku.. dia kata lens aku tak standard... aku pun sakit ati.. bebulu jer rasa... mcm bagus sangat...

tapi aku tak putus asa... timbul lak idea nak buat group sendiri.. dan akhirnya wujudlah group yang aku buat ni...

http://www.squidoo.com/groups/moneyonline

daripada kosong members... group aku semakin besar... sehingga artikel ni ditulis... group aku tu dah ada 902 lens dan 489 members.. dan berada di top 100 keseluruhan group di Squidoo dan top 10 group di bawah kategori business.. boleh tahan hebat gak tuh... bukan senang nak dapat ranking sebegitu... ada beribu2 group di Squidoo.. aku x larat nak kira..

squidoo groups

Lihat senarai group2 yang ada di Squidoo sekarang.. dalam kurungan tu jumlah group bagi setiap kategori..

* Animals & Nature (202 groups)
* Arts & Literature (331 groups)
* Cars & Trucks (105 groups)
* Business (1047 groups)
* Computers, Gadgets & Tech (374 groups)
* DIY & Hobbies (226 groups)
* How-To & Education (512 groups)
* Entertainment (354 groups)
* Food & Cooking (130 groups)
* Health & Medicine (523 groups)
* Parenting & Kids (173 groups)
* Local (74 groups)
* Movies & TV (162 groups)
* Music (253 groups)
* News & Politics (132 groups)
* People (575 groups)
* Nonprofits & Volunteering (105 groups)
* SEO & Affiliate Marketing (411 groups)
* Shopping (381 groups)
* Sports & Recreation (385 groups)
* Travel (415 groups)
* Video Games (131 groups)

dan sehingga artikel ini ditulis, bilangan lens dan lensmaster yang join group aku makin bertambah.. kebanyakan yang join ialah mat saleh - mat saleh.. Bangsa yang pernah reject lens aku dulu.. tanpa belas kasihan... sekarang diorang duk terhegeh2 nak join group aku tu... page rank pun da tinggi.. semua sibuk nak amik kesempatan promote lens masing2... aku pun tak kisah..

jadi.. moralnya di sini.. mat saleh tu bukan hebat mana pun... idung je tinggi.. sombong, bongkak jer yang lebih... dan aku dah buktikan Malaysia Boleh! Ramai lagi anak-anak Malaysia yang hebat-hebat jika nak dibandingkan dengan mat saleh - mat saleh ni... be pround to be Malaysian!

copyright - Buat duit dengan lens - Squidoo Group Yang Meletup

Lagi Artikel berkaitan Buat Duit Online

Post Popular Buat Duit Online


buat duit online bookmarks Social Bookmarking


kaya2u - buat duit online copyright 2005-2018 kaya2u.blogspot.com - buat duit online