Adsense Fraud Click - Apa Perlu Buat?

Adsense Fraud Click - apa perlu buat? -
Jawapan.. Tak perlu buat apa-apa...

Blog ini pernah menerima fraud click.. sehingga 638 klik 633.33% CTR.. mulia sungguh hati insan tu... semoga sejahtera sentiasa hendaknya beliau.. berikut adalah email yang aku terima daripada google adsense supports setelah memaklumkan kepada mereka yang akaun aku telah di fraud click..

kena gak amik tau nih.. gigi sama kuning.. hati lain-lain... berikut petikan emailnya...

fraud click



Hi .........,

Thanks for letting us know about the recent activity on your site. Rest assured that we've noted your input, and we'll continue to monitor the situation closely.

I understand that you're concerned about keeping your account in good standing, and that you'd like more information about the recent activity on your account. Because we have a need to protect our proprietary detection systems, we're unable to provide you with any details about your account activity. However, I've provided a couple of solutions below that I hope address your concerns.

1. We encourage you to regularly review your site's traffic logs for any suspicious activity and notify us of your findings at https://www.google.com/adsense/support/bin/request.py?contact=invalid_clicks_contact. Please note that there's no need to alert us of all instances of invalid activity, so we ask that you use your best judgment when reporting unusual activity on your site.

If you need help logging the traffic on your site, we recommend trying these Google search terms:

Webmaster resources
Website tracking and logging
Site traffic analysis



adsense fraud click
google pun pandai gak.. bukan senang-senang dia nak tertipu..

dan dengan 638 click tu..

tiada sebarang caj yang dikenakan kepada advertiser... nilai untuk 638 klik tu pun adalah $0...

jadi kepada insan berhati mulia tu.. klau dah gian nak main tekan-tekan.. tekan jer la pusat sendiri sampai biru pun takper...

dan pada yang lain2 yang masih ada hasrat nak mendengki adsense orang tu.. rentikan la... takde kesan paper ler... buat lenguh jari jer... huhuhu...

ok.. kalau syak adsense anda di fraud click.. maklumkan google di link ni

------> https://www.google.com/adsense/support/bin/request.py?contact=invalid_clicks_contact.


copyright - kaya2u.blogspot.com Adsense Fraud Click - Apa Perlu Buat?

1 comments:

Anonymous said...

HELLO
boleh tanya tak
camne nak buat blog sy boleh jumpa kat agen pencarian?
apa fungsi domain dan hosting dgn blog?
blog awk ini guna domain dan hosting gak ke ? sorry tanya bnyk maklumlah buta it.

Lagi Artikel berkaitan Buat Duit Online

Popular Posts


buat duit online bookmarks Social Bookmarking
Add to: Mr. Wong Add to: Webnews Add to: Icio Add to: Oneview Add to: Linkarena Add to: Newskick Add to: Seekxl Add to: Favit Add to: Social Bookmarking Tool Add to: BoniTrust Add to: Power Oldie Add to: Newsider Add to: Linksilo Add to: Readster Add to: Folkd Add to: Yigg Add to: Digg Add to: Del.icio.us Add to: Reddit Add to: Simpy Add to: StumbleUpon Add to: Slashdot Add to: Netscape Add to: Furl Add to: Yahoo Add to: Spurl Add to: Google Add to: Blinklist Add to: Blogmarks Add to: Diigo Add to: Technorati Add to: Newsvine Add to: Blinkbits Add to: Ma.Gnolia Add to: Smarking Add to: Netvouz Information


kaya2u - buat duit online copyright 2005-2011 kaya2u.blogspot.com - buat duit online