Buat duit online dengan squidoo

buat duit online dengan squidoo



BUKA LENS DI SQUIDOO DAN DAPATKAN HASIL ,

Apa tu Lens?
Macam website satu muka surat, cth www.squidoo.com/kaya2u

Macamana boleh "buat duit online" dengan lens?
Dalam pelbagai bentuk.. contohnya anda letakkan barang e-bay dan amazon di lens anda, kalau ada orang beli.. akan dapat komisyen, bergantung kepada harga barang.. keuntungan dibahagi dengan squidoo. lagi satu, walaupun tak jual barang, anda boleh dapat hasil dengan perkongsian untung adsense, dibayar secara royalti oleh squidoo..

Macamana untung dibayar?
Dengan Paypal atau cek, tapi Paypal lagi senang.

Macamana nak buat lens?
Senang jer.. modul da siap.. tinggal pilih jer mana modul yang anda nak masuk dalam lens anda.. Pilih topic yang menarik. Ikut arahan mudah untuk membuat lens, masukkan modul-modul yang berkaitan, pilih barang-barang yang ingin dijual... PUBLISH dan live di internet... jangan lupa promote dengan digg dan stumble dll supaya mendapat pasaran yang tinggi... yang penting free!


Selamat mencuba!

Berita Baik! Penggiat squidoo terkemuka tanah air, Zgreat telah mewujudkan blog panduan untuk membuat lens. Harap dapat membantu mereka yang masih blur nak buat lens ni.. Sila lawat panduan buat lens

Semoga berjaya!

0 comments:

Lagi Artikel berkaitan Buat Duit Online

Popular Posts


buat duit online bookmarks Social Bookmarking
Add to: Mr. Wong Add to: Webnews Add to: Icio Add to: Oneview Add to: Linkarena Add to: Newskick Add to: Seekxl Add to: Favit Add to: Social Bookmarking Tool Add to: BoniTrust Add to: Power Oldie Add to: Newsider Add to: Linksilo Add to: Readster Add to: Folkd Add to: Yigg Add to: Digg Add to: Del.icio.us Add to: Reddit Add to: Simpy Add to: StumbleUpon Add to: Slashdot Add to: Netscape Add to: Furl Add to: Yahoo Add to: Spurl Add to: Google Add to: Blinklist Add to: Blogmarks Add to: Diigo Add to: Technorati Add to: Newsvine Add to: Blinkbits Add to: Ma.Gnolia Add to: Smarking Add to: Netvouz Information


kaya2u - buat duit online copyright 2005-2011 kaya2u.blogspot.com - buat duit online