Buat Duit Online - AW Surveys Buat Perangai

Buat Duit Online - AW Surveys Buat Perangai..

Dalam post sebelum ni aku ada mencadangkan supaya korang mencuba program buat duit online survey online iaitu AW Surveys.. Cadangan itu timbul bila melihat beberapa bukti bayaran yang ditunjuk oleh sifu2 internet Malaysia... dan beberapa blogger picisan luar negara... Dalam post kali ni.. aku nasihatkan tak payah lah cuba program AW Surveys tu.. dan program buat duit online itu telah terbukti scum.. hampeh.. haprak.. :-(

buat duit

Apasal aku cakap scum? Aku dah dua kali mencapai takat minimum $75 yang dia syaratkan sebelum dapat withdraw.. Dua kali aku withdraw.. 1st time withdraw tak dapat, aku maafkan.. Baki da berkurang $75. Aku kumpul lagi duit dengan AW Surveys ni.. Sampai cukup $75, withdraw lagi.. baki dah berkurang lagi.. tak dapat jugak.. dah dua kali tak dapat... panas juga hati.. piagam pelanggan di dalam 5 hari nak masukkan duit.. Sepatutnya sudah ada $150 di dalam paypal aku.. tp sampai sekarang, dua2 pengeluaran dah hampir 50 hari tak masuk2.. dan memang tak kan masuk.. tak payah tunggu sampai 5 bulan.. 5 tahun..

aw surveys scum

Kebanyakkan duit yang dapat adalah hasil referral. Survey yang diberi juga amatlah sedikit.. setakat ni baru dapat tak sampai 5 survey.. mana cukup... macam2 la orang ni nak tipu.. nasib baik program free..

Tapi yang dah mencuba tu.. takde apa lah yang korang rugi.. cuma rugi masa sikit la melayan benda tu.. mungkin masa tu kalau digunakan untuk tengok spongebob lagi berfaedah.. Dapat juga merehatkan urat kentut...

Walau apa pun jangan serik mencuba program2 yang ada dalam dunia internet ini... mana yang ok kita teruskan.. yang tak ok kita tinggalkan.. Memang banyak program buat duit online scum di internet... tak cuba kita tak tahu.. semakin lama kita akan menambah pengalaman... pasni kita cuba program lain plak..

copyright 2008 - buat duit online

Buat Duit Online dengan Affiliate

Buat Duit Online dengan Affiliate. Pernah dengar ke macamana buat duit dengan affiliate? Apa tu affiliate? Affiliate ni macam satu sistem untuk memasarkan barang. Promote barang orang, diorang bagi komisyen. Contoh yang aku ada kat sini e-book.. Tolong promote e-book diorang... korang akan dibayar komisyen atas setiap e-book yang terjual..

Contohnya e-book ni.. Bagaimana membuat duit dengan adsense oleh Munawwar ..

Harga jualan ialah RM100, komisyen jika korang berjaya menjual e-book ni melalui link korang ialah RM50. Banyak gak tu..



Tengok plak hasil pendapatan aku hasil menjual ebook ni..

buat duit online dengan affiliate

Berjaya jual 5 bijik buku elektronik.. Jumlah RM250.. Semuanya dah selamat masuk ke dalam bank aku.. Aku pun tak berapa nak promote sangat.. letak link dan banner kat blog aku jer... nak promote lebih2 pun malas... sebab kesan e-book2 ni bergantung kepada orang yang membelinya.. tak sama.. ada yang ok, ada yang tak ok.. ada yang beli simpan jer.. tak praktikkan.. Jadi aku tak nak dipersalahkan kerana mempromotekan e-book sampah. Walaupun aku boleh membuat duit dengan menjualnya..

Kebanyakkan penjual e-book menyediakan sistem affiliate bagi mempromote e-book masing2.. Win win situation la ni.. Diorang tak payah penat2 buat iklan... Duit pun jimat.. Korang yang jual pun dapat untung..

Ada yang memerlukan kita beli dulu produk, baru boleh jadi affiliate, ada yang bagi link terus untuk mohon jadi affiliate... Jadi lepas ni bila baca iklan2 promosi tu cuba2 la cari link affiliate dia.. Cari penjual produk yang jujur supaya memastikan komisyen dibayar dengan betol...

Yang aku cite tu program buat duit online affiliate tempatan... bagaimana plak program buat duit online affiliate antarabangsa? Banyak nak cite... Post lain kali aku kongsikan... Bagi yang nak belajar bagaimana membuat duit dengan adsense, disyorkan supaya mendapatkan ebook dari munawar ini. Dapatkan di SINI. Tidak rugi melabur untuk ilmu.

Selamat membuat duit online

copyright 2008 kaya2u.blogspot.com

Buat Duit Online - Bagaimana Mengeluarkan Duit Dari Paypal

Buat Duit Online - Bagaimana Mengeluarkan Duit Dari Paypal

Satu pertanyaan yang kerap ditanya oleh orang-orang baru dalam bisnes online ini ialah bagaimana program2 buat duit online membayar duit kepada kita? Aku cuba huraikan dalam post kali ini.

Terdapat banyak cara program membuat duit online ini membayar kita. Antara yang paling popular ialah;

1. Paypal
2. E-gold
3. Alertpay
4. Check
5. Western Union

Program-program buat duit online antarabangsa kerap membayar peserta melalui paypal, jd aku tumpukan kepada paypal. Bagi yang tiada paypal, bole register percuma disini.

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Penggunaan e-gold kerap digunakan dalam beberapa program autosurf dan hyip.

Paypal ni kerap digunakan dalam urusniaga pembayaran atau penerimaan duit. Kebanyakan program2 besar di internet seperti e-bay, amazon dll menerima urusniaga dengan paypal. Untuk menerima duit, hanya berikan alamat email yang korang daftarkan dengan paypal kepada program2 tersebut. Untuk membayar, korang perlu pastikan paypal korang diisi dengan duit terlebih dahulu. Ia dah jadi medium bagi menggantikan wang tunai, cek yang berkesan.

Pembayaran akan dibuat serta merta. Bila duit tersebut telah masuk ke paypal korang, terpulanglah samada untuk membeli belah secara online dengan duit paypal tu atau keluarkan.

Bagaimana mahu mengeluarkan duit dari paypal?

Korang perlu memohon debit card, antara debit card yang diterima dan telah terbukti dapat mengeluarkan duit dari paypal;

buat duit

1. Debit Card Public Bank Visa Electron

2. Debit Card Visa Al-Rajhi

2. Debit Card Visa Tune Money Air Asia

Bagaimana caranya? Pegi ke bank terbabit.. Pilihlah mana yang korang suka.. jangan lupa, setiap kad ada caj tahunan dan caj service yang berbeza. Isi borang, mohon secara percuma. Ada yang dapat terus, ada yang kena tunggu beberapa minggu, ada yang perlu bank-in dahulu.. bergantung kepada pilihan anda.

Setelah dapat kad tersebut, korang sudah boleh mengeluarkan wang dari paypal. Pergi ke akaun paypal anda, registerkan card.. caj akan dikenakan oleh paypal, untuk memastikan kad anda valid. Kemudian paypal akan memulangkan semula duit tersebut.

Bagi mengaktifkan kad tersebut, hanya masukkan 4 angka didalam bil debit card anda. (ada instruction di paypal). Bila da kuar verified tu maksudnya dah ok la tu.

Akhir sekali, bila semua dah settle. korang boleh withdraw pada bila2 masa. Pastikan ada duit la nak kuarkan tu..

Contoh, aku baru kuarkan USD$100 dari paypal aku ke kad debit. Dalam masa 5 hari, aku dah boleh keluarkan duit tersebut dari mesin ATM.

keluarkan duit paypal

Harap boleh paham penerangan ringkas aku ni. Terima kasih kerana membaca. Ada masa aku akan kongsi lagi. Selamat membuat duit online

copyright 2008 buat duit online

Buat Duit Online dengan mengisi survey

Buat Duit Online dengan mengisi survey dengan AW Surveys. Program ini agak mudah kedengaran.. aku pun tak berapa nak percaya.. tapi ada yang tunjuk bukti duit dah masuk paypal... tengok gambar bawah ni.. Bukan aku punya.. Aku kelepet orang punya tu..

buat duit dengan aw survey

Banyak jugak tu.. Tapi aku ni memang takkan percaya bulat2 tanpa mencuba.. jadi aku akan mencuba program ini... Tambahan pulak benda free.. Korang akan dapat USD6 bila mendaftar sekarang.. Tak salah mencuba.. Oleh kerana aku pun baru nak mencuba benda ni.. Aku menjemput semua untuk mencuba program ini... klik sini untuk mendaftar dengan AW Surveys

Bagaimana cara buat duit online dengan AW Surveys ni..? Selepas mendaftar.. Dorang akan bagi link untuk ko klik.. Da klik akan keluar satu website... pastu ko bagi review dalam tiga patah perkataan dalam ruang dia bagi tu... buat ayat mudah.. senang jer... contoh...

this is a great website...
great making money site...
cool website ever...

da siap.. klik link lain pulak... ada yang dibayar USD$1 - USD$10... review semua... bukak setiap hari... link juga akan dihantar ke e-mail... Duit boleh dikeluarkan ke paypal setelah mendapat minima $75.

Kalau dah dapat income aku akan update disini.. kalau tak dapat, kita sama2 tinggalkan... Selamat mencuba..

update terkini result dengan AW Surveys ----> AW Survey Scum

Buat Duit Online - Pendapatan 4 angka sebulan

Buat Duit Online dan dapat pendapatan 4 angka sebulan? Mustahil..? Aku da berjaya mencecah angka itu.. Tengok survey kat blog ni.. rmai yg masih belom dapat sebarang income online lagi.. Mungkin kebanyakkannya takut untuk mencuba.. Atau bersikap tunggu dan lihat... Apa yang penting ialah kita bertindak.. Angan-angan setinggi gunung jika kaki tidak melangkah.. kita tidak akan kemana..

Sebelum aku mencebur diri dalam bidang ni.. Aku dengar mcm2 cerita orang dapat berangka2 sebulan buat duit online.. Ada yang betol, ada yang tak betol... Aku nak terus percaya susah skit.. Sbb aku ni jenis tak mudah percaya kat orang tanpa bukti.. Jadi aku mencuba sendiri program2 buat duit online yang diwarwarkan... Mana yang ok aku teruskan, yang tak ok aku tinggalkan.. beli e-book macam2.. tak puas hati lagi.. aku mencari sendiri ilmu internet ni... Aku meluangkan masa depan komputer berjam2 sehari... Baca blog2 dan forum2 yang ada.. Walaupun rasa malas.. aku paksakan diri sendiri.. dan hasilnya...

buat duit

Setakat ni hanya berjaya dapat 4 angka RM sebulan, target aku lepas ni 4 angka USD sebulan... Ramai penggiat2 buat duit online dah berjaya sampai ke tahap itu.. Malah ada yang 5 angka sebulan...

Buat yang baru, tak pernah dapat sebarang pendapatan daripada internet.. aku sarankan mencari program buat duit online yang percuma dahulu... Dan yang penting ialah bertindak dan istiqamah (berterusan).. Jangan hangat2 tahi ayam.. Aku akan cuba kongsikan program-program buat duit online yang aku tahu dan mendatangkan hasil di sini..

Selamat menjana duit online

Buat Duit Online - Income Squidoo Bulan Ogos 2008

Buat Duit Online - Income Squidoo Bulan Ogos 2008

Da lama tak update mengenai pendapatan buat duit online nih.. Kekadang orang nak dengar pendapatan baper baru dia nak percaya dan mula mencuba.. apa salah di guna konsep cuba dan tubi.. Kita cuba.. dan bertubi2 berusaha untuk mencapai matlamat percubaan kita tadi.

Semalam dapat bayaran daripada Squidoo, nampaknya pendapatan biasa jer.. maklumlah banyak sangat projek buat duit online nak buat.. tak menang tangan nak melayan semuanya.. kalau dapat concentrate pada squidoo ni mungkin lebih lebat hasilnya. Mungkin kena upah pekerja nak buat semua ni..

buat duit


Pendapatan kali ini sebanyak USD69.25, lebih kurang RM230.. dan seperti bulan2 sebelumnya, selamat masuk ke dalam akaun paypal aku..

buat duit dengan paypal


Kita lihat di atas, income asal squidoo ialah USD69.41. Tapi disebabkan aku baik sikit, ada hasil daripada lens tu aku dermakan kepada persatuan-persatuan kebajikan di luar negara... Dah tolak semua derma-derma kita... baru dia akan bagi jumlah sebenar bersih yang kita dapat pada bulan itu. Tapi kalau ko kedekut, takyah derma pun takper.. bolot semua... Aku pun semenjak minyak naik ni.. dah jadi semakin kedekut.. Klau boler nak mintak derma kat orang plak.. huhu..

Kepada sesiapa yang tak biasa dengar squidoo, ia bukanlah sejenis kuih raya.. Boleh selak post2 aku sebelum ni..

copyright - buat duit online

Buat Duit Online - Domain dan Hosting Percuma

Buat Duit Online Domain dan Hosting Percuma - teringin nak ada domain, tapi tak mampu nak membeli, kalau mampu pun proses banyak sangat. Nak kena ada credit card lah, paypal la.. apa kata cuba yang free ni.. maksimum domain free dia bagi dua.. Try search dulu.. Tp.. ada domain yang best2 kena bayar.. ko pilih lah nama ko sebagai website.. Klau tengok free.. sambar jer cepat.. Dapatkan sekarang juga ----> domain free

Dengan adanya domain ni.. banyak kelebihan jika nak buat duit online. Selain daripada nampak lebih profesional.. korang boleh la berlagak dengan orang kampung.. yang korang ada website sendiri... :-)

Da ada domain.. mesti nak ada hosting.. Boleh try kat sini.. register sekarang -----> housting free

Free Web Hosting with Website Builder

Cara nak setting dia senang jer..

1. Register Domain kat sini ---> domain free

2. Register Hosting kat sini ---> housting free

3. Bukak website domain free td pegi kat domain setting, masukkan name server dari housting free tadi.. contoh;

Name server : ns01.000webhost.com
ns02.000webhost.com

masukkan nombor tu dalam ruang yang diberi... Siap..

4. Bole mula setup website.. pegi kat website hosting free tadi.. Cari Cpanel.. bole start bina website.. Ikut sajer modul yg diberi.. sama mcm website berbayar.. Anda juga boleh mendapat komisyen dengan merefer link anda kepada orang.. Selamat mencuba..

copyright Buat Duit Online

Buat Duit Online dengan berkongsi gambar

Buat Duit Online dengan berkongsi gambar... Idea membuat duit online paling mudah.. daripada korang biarkan gambar-gambar korang berkarat dalam hard disk pc tu.. Baik buat duit online dengan gambar tu...

Macamana nak buat duit online dengan gambar...? sangat senang.. register di sini... Pastu mula upload gambar2 anda dari pc... upload apa2 gambar dan terima hasil bulan-bulan daripada Shareapic.. Bayaran ditentukan daripada berapa banyak orang tengok gambar anda...



Bawah ni income aku daripada Shareapic bulan nih.. aku sebenarnya da lama tak upload gambar.. (banyak sangat projek2 terbengkalai nak diselesaikan... ) tapi masih ada hasil lagi.. banyak hasil daripada referral2 yang masuk.. tak banyak mana.. tapi ada la.. daripada takder... Modal pun xder... wang akan masuk kedalam akaun paypal bila cukup tahap... xder akaun paypal? Anda mesti baru keluar dari gua... tiba2 terjumpa internet.. tp takper jangan kecik hati.... register percuma di sini.

buat duit dengan gambar

Selamat mencuba.. orang yang berjaya mencari peluang... orang yang gagal mencari alasan..

copyright 2008 http://kaya2u.blogspot.com

buat duit online

Buat Duit Online dengan Chitika

Buat Duit Online dengan Chitika.

Penggiat program buat duit online di internet Malaysia kelihatan berpusu2 menyertai adsense. Tak lupa juga yang bernasib malang digantung tidak bertali dengan adsense, samada silap sendiri atau didengki orang.

Mungkin kita tidak perasan, adsense hanyalah salah satu daripada program buat duit online di internet. Adsense seperti yang anda tahu adalah program pengiklanan yang sangat cerewet, penuh dengan pantang larang yang terlampau dan ego. Kita juga tak perasan, banyak penggiat internet luar negara yang income adsense mereka hanyalah 10% daripada jumlah keseluruhan pendapatan internet. Tak macam kita yang mendewa2kan adsense. Tak salah jika kita beralih angin mencuba program lain.

Mungkin yang sesuai ialah Chitika. Program ini membayar publisher dengan paypal ataupun cek setiap bulan apabila mencapai USD$10. Mereka yang mempunyai blog, ingin mencari program pengganti adsense, amat wajar mencuba program ini. anda boleh mendaftar blog anda di bawah ini.

Pastikan blog anda berkualiti sebelum menghantar kerana pertimbangan kelulusan Chitika adalah berdasarkan kualiti blog anda. Register di sini atau klik pada banner di bawah untuk mendaftar dan mungkin anda boleh mengucapkan selamat tinggal kepada adsense. Get Chitika eMiniMalls

copyright 2008 Buat Duit Online dengan Chitika

No 1 di Yahoo dan No 2 di Google

Buat duit online No 1 di Yahoo dan No 2 di Google!

Blog ini telah sekian lama menguasai tahkta teratas carian di google dan yahoo serta beberapa enjin carian yang lain. Terma-terma carian berkaitan membuat duit online di malaysia. Gambar yang dilampirkan adalah berkaitan carian perkataan buat duit online. No 1 di yahoo daripada 774,000 dan No 2 di Google daripada 959,000.

Bagi mendapat jualan atau apa2 yang berkaitan bisnes online, rangking di search engine amatlah penting kerana pencari maklumat keberangkalian tinggi akan memilih yang teratas.. Jadi bila anda berada di muka surat 3 atau ke 4 dalam search engine.. Anda akan kehilangan daya saingan..




Tujuan post ini bukan nak berlagak atau menunjuk2. Cuma membuktikan.. walaupun blog ini percuma.. Ia mampu menewaskan website2 besar yang berbayar. Dah tentu modalnya agak banyak... Dan blog ini tidak mengeluarkan sebarang modal, baik membinanya atau mempromotenya.. Cuma bila dah free tu.. usaha kena lah lebih sikit..

Malangnya.. mungkin terlalu lama diatas takhta.. ramai la yang sakit mata.. Sakit hati... Dan blog kaya2u - buat duit online ini tak lari dari sifat hasad dengki manusia.. Pernah beberapa kali di fraud clik. Tapi blog ini masih bernafas. Blog ini mungkin tidak selama-lamanya berada ditakhta.. Satu masa nanti akan turun juga di lantai.. Persaingan dialu2kan cuma diharap persaingan yang sihat. Tidak dengki mendengki..

Aku akan cuba kongsikan bagaimana blog ini berada di takhta teratas Yahoo dan Google.. Mungkin di post lain kali.. sementara tu boleh subcribe ke blog ini... dan lawat lens projek aku.. case study bagi mendapat rangking tinggi. Di lens itu aku akan merekodkan sebarang aktiviti berkaitan mempromote sebuah lens. Dan bagi mengesan tindakan apa yang betul2 membantu menaikkan rangking lens/blog/website. Aku pilih lens kerana senang.. Ada rangking yang tertulis disitu. dan kita dapat tahu berapa kuat lens tersebut. Bagi yang tak tahu apa itu lens, boleh cuba-cuba semak post sebelum ini buat duit online dengan squidoo

copyright - buat duit online

Download ebook buat duit online percuma

Buat duit online dengan e-book percuma - terima kasih kerana sudi melawat blog ini. Kali ini aku ingin kongsikan sebuah e-book yang popular daripada John Chow (antara seorang penggiat bisnes buat duit online yang berjaya di Asia. Boleh lawat website beliau www.johnchow.com. Klik gambar di bawah untuk mendownload.

ebook percuma

E-book beliau adalah dalam bahasa Inggeris, namun banyak yang dikongsikan untuk kita belajar buat duit online dengan betul. Tambah lagi, untuk berjaya secara total dalam bisnes online, kita perlu menambah kemahiran dalam bahasa Inggeris supaya mudah berurusan dengan bisnes2 diluar sana yang kebanyakannya dalam bahasa Inggeris. Yang takde kamus tu boleh la beli.. atau pinjam kat anak jiran anda. :-)

copyright - buat duit online

Buat Duit Online Dengan E-book Sampah

Buat duit online dengan e-book. Nampaknya dah makin berpusu-pusu usahawan internet Malaysia menjual e-book secara online. Menjual e-book adalah salah satu cara buat duit online yang memungkinkan seseorang itu mendapat pendapatan yang lumayan di internet. Menjual e-book adalah seperti menjual fail pdf. Jadi tiada modal diperlukan. Bayangkan jika e-book tersebut dijual dengan harga RM50. Jika dapat menjual 100 ebook, RM5000 akan masuk ke dalam akaun penjual.

buat duit online dengan ebook

Mungkin anda pernah membeli e-book2 buat duit online di pasaran. Ada yang berkualiti, ada yang hanya melepaskan batuk di tangga. Hanya mahu memeras duit anda. Hasilnya, tersimpan la ebook tersebut di hard disk anda kerana tidak boleh dipraktikkan dan apa yang didakwa melalui iklan tidak seperti kandungan e-book. Jadi sebelum membeli e-book, pastikan betul2 berkualiti. Jangan terpengaruh dengan iklan yang gempak. Cuba fikir sejenak... Jika seseorang telah menjadi jutawan buat duit online. Perlukah dia bersusah payah menjual e-book..? Perlukah dia mendedahkan rahsia bisnes online dia, yang hanya menambah pesaing-pesaing bisnes beliau...

Banyak e-book2 yang hanya menciplak dari e-book mat saleh. Walhal ramai juga mat saleh yang menjual e-book sampah. Rasanya tak perlulah disenaraikan e-book2 yang macam sampah ni.. tak perlu sekat bisnes orang.. Ramai juga yang telah menghasilkan e-book yang berkualiti, dengan bantuan selepas jualan. Sikap mereka patut dicontohi. Semoga penjual-penjual e-book ni dapat memastikan kualiti e-book mereka ditahap tertinggi sebelum menjual kepada orang ramai. Hargailah pelanggan anda.

Buat duit online mudah - Sign up now and get £5

Buat duit online mudah. Sign up dan dapat £5, letakkan code yang diberi di site/blog anda. bagi satu page dibayar £3 sebulan. Sedikit promo dari site tersebut. Jangan lepaskan peluang buat duit online secara mudah ni.



Make easy money.. New in the town. Just sign up and start earn money, if you sign up as a Publisher you will recieve a £5 sign up bonus once ads have been allocated to you and you have shown them on your site for a full month When you submit your site, they have a pool of advertisers that we match your site to. If they find a relevant match, the advertiser pays a monthly fee to appear on your website. Which U can easyly get £150 per month.. sign up now while there still a place..

click here to sign up

DAFTAR SEKARANG

copyright 2008 - kaya2u info buat duit online percuma

Kenaikan Harga Minyak dan Motivasi Buat Duit Online

Baru-baru ini kerajaan telah mengumumkan kenaikan harga petrol sehingga $0.78. Sudah tentu kenaikan harga petrol sehingga 40% ini cukup membebankan rakyat khususnya yang berpendapatan rendah. dan sudah pasti kenaikan ini akan dituruti dengan kenaikan harga barang-barang gunaan yang lain.

Malaysia adalah negara pengeluar minyak. Perbandingan hanya di buat dengan negara-negara yang tidak mengeluarkan minyak. Lihat perbandingan harga minyak dengan negara pengeluar minyak lain;

perbandingan harga minyak

sumber www.jerit.org

Bagi pembuat dasar (menteri-menteri kabinet), tidak ada langsung kesan yang diterima mereka kerana elaun mereka sudah cukup untuk kekal dengan gaya hidup yang mewah. Tambahan, mereka terus menikmati kenderaan mewah percuma siap dengan driver dan petrol percuma yang dibiayai oleh wang rakyat. Bagi rakyat biasa, perbelanjaan mereka akan terus meningkat. Pendapatan masih di takuk lama.

kenaikan harga minyak

Jadi apa kaitan dengan buat duit online? Keputusan telah dibuat, walau pahit untuk ditelan. Tak guna kita menyalak bukit yang tak mungkin runtuh. Adakah kita hanya perlu menyerah kepada nasib semata-mata? Yang penting sekarang, kita perlu memaksimumkan pendapatan online kita. Motivasi kita untuk buat duit secara online patut ditingkatkan. Jika sebelum ini kita hanya mendapat RM100 sebulan dengan pendapatan online. Kita perlu meningkatkan kepada RM500 sebulan. Jika telah mendapat RM500 sebulan, tingkatkan kepada RM1000 sebulan. Begitulah juga jika kita belum memulakan langsung program membuat duit online di internet. Mulakan sekarang, jangan bertangguh. Buat yang betul, jangan terlibat dengan program-program buat duit scum yang hanya mencekik duit kita. Akhirnya kita tak dapat apa-apa.

Akhir kata, kuatkan semangat, belajar buat duit online secara betol, maksimakan keuntungan. Cabar diri sendiri untuk berjaya sebaris dengan jutawan-jutawan internet! Tambah pendapatan buat duit online anda.

PANDUAN BUAT DUIT DENGAN ADSENSE

BUAT DUIT DENGAN ADSENSE - Download 6 modul percuma sekarang



Petikan promo;

Mereka Semua Ketawa Bila Saya Katakan Saya Menjana Pendapatan Sepenuh Masa Melalui Google AdSense TETAPI Bila Saya Tunjukkan Strateginya Mereka Semua Terdiam!...
JWAv1.1
"PERHATIAN: Sekarang Anda Berpeluang Mendapatkan Strategi Lengkap Dan Terkini Google AdSense & Trafik Versi 2.0 Yang Akan Mengubah Pendapatan Online Anda Selamanya...! "



dapatkan sekarang sebelum habis dipasaran!

ebook adsense

Adsense Fraud Click - Apa Perlu Buat?

Adsense Fraud Click - apa perlu buat? -
Jawapan.. Tak perlu buat apa-apa...

Blog ini pernah menerima fraud click.. sehingga 638 klik 633.33% CTR.. mulia sungguh hati insan tu... semoga sejahtera sentiasa hendaknya beliau.. berikut adalah email yang aku terima daripada google adsense supports setelah memaklumkan kepada mereka yang akaun aku telah di fraud click..

kena gak amik tau nih.. gigi sama kuning.. hati lain-lain... berikut petikan emailnya...

fraud click



Hi .........,

Thanks for letting us know about the recent activity on your site. Rest assured that we've noted your input, and we'll continue to monitor the situation closely.

I understand that you're concerned about keeping your account in good standing, and that you'd like more information about the recent activity on your account. Because we have a need to protect our proprietary detection systems, we're unable to provide you with any details about your account activity. However, I've provided a couple of solutions below that I hope address your concerns.

1. We encourage you to regularly review your site's traffic logs for any suspicious activity and notify us of your findings at https://www.google.com/adsense/support/bin/request.py?contact=invalid_clicks_contact. Please note that there's no need to alert us of all instances of invalid activity, so we ask that you use your best judgment when reporting unusual activity on your site.

If you need help logging the traffic on your site, we recommend trying these Google search terms:

Webmaster resources
Website tracking and logging
Site traffic analysis



adsense fraud click
google pun pandai gak.. bukan senang-senang dia nak tertipu..

dan dengan 638 click tu..

tiada sebarang caj yang dikenakan kepada advertiser... nilai untuk 638 klik tu pun adalah $0...

jadi kepada insan berhati mulia tu.. klau dah gian nak main tekan-tekan.. tekan jer la pusat sendiri sampai biru pun takper...

dan pada yang lain2 yang masih ada hasrat nak mendengki adsense orang tu.. rentikan la... takde kesan paper ler... buat lenguh jari jer... huhuhu...

ok.. kalau syak adsense anda di fraud click.. maklumkan google di link ni

------> https://www.google.com/adsense/support/bin/request.py?contact=invalid_clicks_contact.


copyright - kaya2u.blogspot.com Adsense Fraud Click - Apa Perlu Buat?

Buat duit dengan lens - Squidoo Group Yang Meletup

Buat duit dengan lens - Squidoo Group Yang Meletup

Ceritanya bermula begini.. masa aku mula-mula belajar buat lens squidoo.. salah satu cara nak dapat visitors yang ramai ialah join group.. jadi aku pun sekonyong2 menjoin satu group make money online sorang mat saleh tu... aku dah lupa group mana satu.. tapi tiba2 dia reject lens aku.. dia kata lens aku tak standard... aku pun sakit ati.. bebulu jer rasa... mcm bagus sangat...

tapi aku tak putus asa... timbul lak idea nak buat group sendiri.. dan akhirnya wujudlah group yang aku buat ni...

http://www.squidoo.com/groups/moneyonline

daripada kosong members... group aku semakin besar... sehingga artikel ni ditulis... group aku tu dah ada 902 lens dan 489 members.. dan berada di top 100 keseluruhan group di Squidoo dan top 10 group di bawah kategori business.. boleh tahan hebat gak tuh... bukan senang nak dapat ranking sebegitu... ada beribu2 group di Squidoo.. aku x larat nak kira..

squidoo groups

Lihat senarai group2 yang ada di Squidoo sekarang.. dalam kurungan tu jumlah group bagi setiap kategori..

* Animals & Nature (202 groups)
* Arts & Literature (331 groups)
* Cars & Trucks (105 groups)
* Business (1047 groups)
* Computers, Gadgets & Tech (374 groups)
* DIY & Hobbies (226 groups)
* How-To & Education (512 groups)
* Entertainment (354 groups)
* Food & Cooking (130 groups)
* Health & Medicine (523 groups)
* Parenting & Kids (173 groups)
* Local (74 groups)
* Movies & TV (162 groups)
* Music (253 groups)
* News & Politics (132 groups)
* People (575 groups)
* Nonprofits & Volunteering (105 groups)
* SEO & Affiliate Marketing (411 groups)
* Shopping (381 groups)
* Sports & Recreation (385 groups)
* Travel (415 groups)
* Video Games (131 groups)

dan sehingga artikel ini ditulis, bilangan lens dan lensmaster yang join group aku makin bertambah.. kebanyakan yang join ialah mat saleh - mat saleh.. Bangsa yang pernah reject lens aku dulu.. tanpa belas kasihan... sekarang diorang duk terhegeh2 nak join group aku tu... page rank pun da tinggi.. semua sibuk nak amik kesempatan promote lens masing2... aku pun tak kisah..

jadi.. moralnya di sini.. mat saleh tu bukan hebat mana pun... idung je tinggi.. sombong, bongkak jer yang lebih... dan aku dah buktikan Malaysia Boleh! Ramai lagi anak-anak Malaysia yang hebat-hebat jika nak dibandingkan dengan mat saleh - mat saleh ni... be pround to be Malaysian!

copyright - Buat duit dengan lens - Squidoo Group Yang Meletup

Income Satu Lens Squidoo

Pendapatan satu lens Squidoo..



berikut adalah captured screen income yang aku dapat daripada salah satu lens Squidoo aku.. Walaupun tak banyak mana.. tapi income tetap ada setiap bulan... Lens mengenai apa tu..? x dapat nak bagitau.. heh.. takut kena sabotaj.. pengalaman ngeri bersama adsense mengajar erti ketakutan.. :-)

income squidoo

Berbalik kepada income squidoo lens di atas... Semuanya telah selamat mendarat ke dalam akaun paypal aku setiap bulan.. jika satu lens boleh dapat sebegitu.. cuba bayangkan jika anda ada 100 / 1000 lens yang sebegitu.. dah tentu income kita gitu-gitu... :-)

katalah income $10 satu lens

$10 X 100 lens = $1000 sebulan

tukar duit Malaysia = $1000 X 3.1 = RM3100 lebih kurang ----> lagi besar dari gaji starting gred 41 keje kerajaan dengan degree :-)

tapi nak dapat income sebegitu.. bukannya automatik..

barang menarik, promosi hebat, persembahan anggun... lens meletup...
tak mustahil dapat $100 sebulan dengan hanya satu lens..

bagi yang tak biasa dengar squidoo lens ni..

buat lens adalah free..

untuk membuat satu lens yang basic hanya mengambil masa tidak sampai 15 minit..

konsepnya lebih kepada promosi barang-barang dari amazon, e-bay, cafe press dll..

yang berminat boleh register percuma di sini

Rahsia mendapat ranking tertinggi di carian Google dan Yahoo

Rahsia mendapat ranking tertinggi di carian Google dan Yahoo malas nak translate.. :-) baca lah.. tp bkn free tu... bayor gak... kalau terjumpa yang free bole la kongsi-kongsi kat sini... :-o





If you would like to get your Web pages to the top of search results (with very little effort), this is for you...

As a webmaster, you've got more than enough work to do. So why spend even more time writing fresh new web content?

Starting right now, YOUR website could be displaying quality theme-based content... automatically!

It's fast, it's easy, and most importantly, you'll be offering your viewers valuable content that's highly relevant to what you're promoting.

And the best part of all?

You'll be serving up great content 24 hours a day, 7 days a week... WITHOUT having to lift a finger.

"Using RSS Equalizer with Traffic Equalizer is a dream come true. I now have thousands of Web pages filled with 100% fresh and constantly-updating content!

Plus Googlebot has already come to spider my website much more often since I began using RSS Equalizer... And it's only been a few days.

For anyone looking to increase their rankings in the search engines RSS Equalizer is the ONLY choice! Thank you for another brilliant product Jeff."

Rahsia mendapat ranking tertinggi di carian Google dan Yahoo

copyright - Rahsia mendapat ranking tertinggi di carian Google dan Yahoo

MONSUN BIZ - peluang atau petualang?

Monsun biz - nama yang tak asing lagi masa kini, tiap2 hari terpampang iklan-iklan di TV, Radio tentang peluang menjadi jutawan jika menyertai Monsun biz

Betol ke boleh kaya dengan monsun biz nih? nak cerita banyak pun.... da banyak yang cerita pasal monsun biz nih.. marilah kita sama-sama nilai... sama ada monsun biz nih - peluang atau petualang?

monsun biz

antara link2 top yang menceritakan tentang monsun biz.. bole lawat... bagi berlaku adil.. aku masukkan link pro and contra disini... sama-sama nilai...

PRO;

Monsun biz (No SCAM) Malaysia bidding and selling information site - www.nooreem.com

Prospect of Monsun-biz, I’d say its an opportunity - http://prospects.eimsnetwork.com

monsun biz satu peluang perniagaan - http://rajatemenggong.wordpress.com

CONTRA;

monsun biz ialah scam - www.carllys.com

monsun biz adalah scam sila jangan tertipu - www.mohdismail.net

pandangan saya terhadap mirsb monsuncallcenterpayment gatewaybossmailer - www.shamsuriyadi.com

bossmailer spam yang menggila - www.noorizamshah.net

itu antara pandangan2.. sama-sama kita nilai sama ada MONSUN BIZ - peluang atau petualang?

monsun biz

Buat Duit Dengan Adsense oleh Raja Adsense

Buat Duit Dengan Adsense oleh Raja Adsense

berikut sedikit petikan promo buat duit dengan adsense oleh raja adsense. Walaupun aku belom beli... kerana percaya kepada semangat buat duit tanpa modal, :-) tapi mungkin sedikit sebanyak dapat membantu mereka yang tiada asas dalam adsense ni untuk bermula.. x silap harga RM50.. kira berpatutan la tu..

buat duit dengan adsense

Dengan Panduan Raja Adsense, anda boleh mula mendapat minimum $100 dari Google dengan lebih cepat tanpa perlu mengeluarkan satu sen pun untuk membina laman web. Anda akan diajar langkah demi langkah sambil dibantu gambar dan rajah yang mudah untuk diikuti.


Ini merupakan panduan menjana pendapatan dengan Google Adsense yang pertama dalam Bahasa Malaysia dan ia dibuat di Malaysia . Saya mengambil masa hampir setahun untuk mengumpulkan semua teknik yang boleh meningkatkan pendapatan anda di internet dan mengolahnya agar mudah difahami oleh semua orang walaupun tiada pengalaman membina laman web.

Bagaimana Panduan ini memberi manfaat kepada anda?

Menunjukan cara mencari duit tambahan dikala semua harga barang naik.

Menunjukan cara mendapat duit yang tidak terhingga.

Menunjukan cara membuat laman web yang menjana pendapatan anda.

Menunjukan salah satu cara membuat wang di Internet.

Menunjukan cara buat duit tanpa modal.

Menunjukan cara membuat wang dari bilik tidur anda.

Berminat...?

Dapatkan eBuku ini Sekarang!

Mitos Buat Duit Online

Mitos Buat Duit Online - Banyak salah tanggapan terhadap buat duit online yang anda perlu tahu sebelum menceburkan diri dalam bidang ini...

buat duit adsense

buat duit online dengan internet bukanlah satu perkara mudah untuk menjadi kaya raya.. dengan hanya tekan butang enter.. berduyun2 duit masuk dalam bank.. jika anda berfikiran begitu.. baik lupakan saje niat buat duit online nih..

Ini adalah satu bisnes... banyak pengusaha buat duit online sepenuh masa yang telah berjaya mendapat pendapatan 5 angka sebulan, menghabiskan masa mereka sehingga 20jam sehari online.. ini termasuk meng'update' website, mempromosi, mencari ilmu2 baru internet, ada juga mengeluarkan modal yang tidak sedikit untuk membeli domain, housting dan promosi untuk website/produk mereka dan juga membeli produk2 ilmu yang memantapkan lagi pendapatan mereka..

gambar buat duit online

semangat yang kuat juga penting.. masa yang panjang mungkin sehingga bertahun-tahun sebelum mereka betul2 berjaya mendapat 5 angka sebulan..

jadi, jika rasa anda tak mampu memberikan komitmen sebegitu.. usahakan la bisnes lain yang sesuai dengan jiwa anda... jual tempe goreng ke, karipap segera ke.. :-)

bukan senang mau senang... tapi jika anda rasa anda bersedia dengan cabaran-cabaran buat duit online... teruskan... mulakan dengan program yang percuma... cari ilmu sebanyak mungkin tentang bisnes online...

buat duit

Mulakan dengan langkah pertama...

Jangan berundur selepas melangkah!

Teruskan usaha sehingga berjaya!

Buat duit online dengan squidoo

buat duit online dengan squidoo



BUKA LENS DI SQUIDOO DAN DAPATKAN HASIL ,

Apa tu Lens?
Macam website satu muka surat, cth www.squidoo.com/kaya2u

Macamana boleh "buat duit online" dengan lens?
Dalam pelbagai bentuk.. contohnya anda letakkan barang e-bay dan amazon di lens anda, kalau ada orang beli.. akan dapat komisyen, bergantung kepada harga barang.. keuntungan dibahagi dengan squidoo. lagi satu, walaupun tak jual barang, anda boleh dapat hasil dengan perkongsian untung adsense, dibayar secara royalti oleh squidoo..

Macamana untung dibayar?
Dengan Paypal atau cek, tapi Paypal lagi senang.

Macamana nak buat lens?
Senang jer.. modul da siap.. tinggal pilih jer mana modul yang anda nak masuk dalam lens anda.. Pilih topic yang menarik. Ikut arahan mudah untuk membuat lens, masukkan modul-modul yang berkaitan, pilih barang-barang yang ingin dijual... PUBLISH dan live di internet... jangan lupa promote dengan digg dan stumble dll supaya mendapat pasaran yang tinggi... yang penting free!


Selamat mencuba!

Berita Baik! Penggiat squidoo terkemuka tanah air, Zgreat telah mewujudkan blog panduan untuk membuat lens. Harap dapat membantu mereka yang masih blur nak buat lens ni.. Sila lawat panduan buat lens

Semoga berjaya!

BUAT DUIT ONLINE SAMBIL BERHIBUR

Buat duit online sambil berhibur?



Buang sikap hasad dengki dan busuk hati jika mahu berjaya buat duit online dengan internet...

Untuk makluman, iklan adsense di blog ini telah dibuang kerana sikap segelintir pesaing yang iri hati telah menyebabkan di iklan adsense tersebut fraud click..

buat duit online dengan adsense bukanlah satu2nya sumber pendapatan buat duit online di internet..

nantikan update terkini daripada blog kaya2u - buat duit online percuma..

sekali melangkah pantang berundur!

buat duit online image

Lagi Artikel berkaitan Buat Duit Online

Popular Posts


buat duit online bookmarks Social Bookmarking
Add to: Mr. Wong Add to: Webnews Add to: Icio Add to: Oneview Add to: Linkarena Add to: Newskick Add to: Seekxl Add to: Favit Add to: Social Bookmarking Tool Add to: BoniTrust Add to: Power Oldie Add to: Newsider Add to: Linksilo Add to: Readster Add to: Folkd Add to: Yigg Add to: Digg Add to: Del.icio.us Add to: Reddit Add to: Simpy Add to: StumbleUpon Add to: Slashdot Add to: Netscape Add to: Furl Add to: Yahoo Add to: Spurl Add to: Google Add to: Blinklist Add to: Blogmarks Add to: Diigo Add to: Technorati Add to: Newsvine Add to: Blinkbits Add to: Ma.Gnolia Add to: Smarking Add to: Netvouz Information


kaya2u - buat duit online copyright 2005-2011 kaya2u.blogspot.com - buat duit online